Câte cărți a citit Selly? ”Nu am avut timp. Muncesc de la 12 ani” / Ce avere are idolul generației sale


Andrei Șelaru, cunoscut după numele de Selly, are cei mai mulți fani pe YouTube, dar și filme care actor sau producător (n.red. ”Romina VTM”), a dezvăluit lucruri neștiute din viața lui.

Invitat la Kanal D, Selly a răspuns întrebărilor fulger adresate de Denisa Rifai.

Îmi place să am dezbateri cu oamenii, îmi place să mă contrazic într-un mod elevat. Până la vârsta aceasta am citit vreo 15 cărți din câte îmi aduc aminte. Nu am avut timp pentru așa ceva. Eu de la vârsta de 12 ani eu muncesc.

Este foarte greu să fii credibil atunci când critici sistemul de învățământ în contextul în care tu ai fost poate un elev mediocru. Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici trei ore înainte de prima zi de a o începe. Televiziunea a reușit să mă înfrângă privind din perspectiva „Selly Show”, sunt doar câteva dintre mărturiile tânărului vlogger, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22.30.

Niciodată un influencer să nu ajungă să se creadă un model, un om perfect care nu greșește. Brandul Selly valorează, în prezent, câteva milioane bune de euro”, a precizat Selly în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Mama lui Selly este profesoară de matematică, iar tată lui este ingier silvic. Acesta a spus că nu s-a uitat niciodată la desene animate, iar părinții lui au fost preocupați să-i stimuleze creativitatea mai mult, nu să îl lase să stea la televizor.


Comentarii Facebook