Dan Bittman a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată, deși a avut o relație de 25 de ani: ”Mai bine să intri într-o relație ca într-un contract”


Îndrăgitul solist al trupei Holograf, Dan Bittman, a spus că nu s-a căsătorit pentru că mariajul nu este pentru el. Multă lume se întreabă de ce nu a făcut acest lucru cu Lilian Ștefan, cu care a avut o relație de 25 de ani și care este mama celor trei copii a săi. 

Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa «Ți-am dat un inel», care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă (…) 100% se schimbă (n.r. – lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai că lucrurile se schimbă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente”, a declarat Dan Bittman, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Acesta a glumit, spunând că nu este exclus să se însoare, dar numai cu o miliardară.

Tot ceea ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu iaht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară”, a mai spus artistul.

El a mai precizat că vede relațiile ca un contract și a recunoscut că a călcat strâmb.

Viața mea e o nebunie de când a început. Greșeli am făcut, multe chiar. Am dezamăgit, așa cum noi bărbații suntem obișnuiți să o facem. Am dezamăgit și îmi pare rău! Îmi cer mii de scuze, dar degeaba… scuzele nu schimbă cu nimic situația. (…) Mai bine să intri într-o relație ca într-un contract. Hai să ne simțim bine pe un timp determinat. În momentul în care simțim că ceva scârțâie, fără ranchiună, fără certuri, fără discuții, fără avocați… hai să ne despărțim civilizat. Reproșurile nu folosesc la nimic, averile se împart dacă este cazul”.

Comentarii Facebook