Codin Maticiuc a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”


Codin Maticiuc a dezvăluit că fata cea mare are o afecțiune incurabilă. Smaranda, care acum are patru ani și jumătate, a fost diagnosticată când era bebeluș, însă medicii nu s-au putut pronunța atunci și în ceea ce privea gravitatea bolii.

Codin Maticiuc și iubita lui, Ana Pandeli, și-au confirmat relația în 2021, la Gala Premiilor Gopo, și împreună au două fiice, Smaranda și Ilinca. 

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Codin Maticiuc a vorbit despre câteva dintre cele mai dificile perioade din viața lui, printre care s-a numărat și momentul în care a aflat că fata cea mare are o afecțiune a ochilor.

codin.jpeg

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. 

E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”, a povestit Codin Maticiuc, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Comentarii Facebook