Codin Maticiuc se laudă că a cheltuit milioane, dar a și ajutat


Codin Maticiuc este catalogat drept un ”băiat de bani gata”, iar lucrurile sunt relative. El spune că și-a făcut singur propria avere, pe care a și cheltuit-o.

În cadrul podcastului „La Mijloc”, de pe YouTube, Codin Maticiuc a vorbit pe larg despre averea pe care acesta a reușit să o adune de-a lungul anilor. „Am produs câteva milioane, dar am cheltuit mai mult. Am început să fac bani de la 31 ani, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”, a declarat afaceristul.

Pe lângă afacerile personale, el mai deține alături de tatăl său mai multe proprietăți și companii ce sunt estimate la 75 de milioane de euro.

Maticiuc s-a lansat și în campanii umanitare. ”La mine binele se face cu zgomot și am zis că cel mai mare zgomot, în ceea ce privește fundația Metropolis și Spitale publice din bani privați, îl voi face la un festival renumit. Cred ca binele se face cu zgomot din mai multe puncte de vedere, un motiv este că lumea se poate alătura”, a declarat actorul la emisiunea televizată. 

El a vrut să susțină o serie de lucrări de renovare și la Spitalul de Copii din Cluj, dar a fost refuzat. 

Comentarii Facebook