Zodiile și IUBIREA! Care sunt zodiile care iubesc cu patimă și care sunt cele care preferă să rămână singure


Zodiile care se îndrăgostesc foarte ușor!

Când vine vorba de dragoste, unii cred și așteaptă o iubire ca în filme, alții sunt mai spcetici, dar te-ai gândit că ai putea fi influențat de zodia ta? Iată care sunt zodii, care se îndrăgostesc foarte ușor.

Balanță balanta.jpg

Cu ascendent în planeta Venus, nu e de mirare că nativul Balanță nu pierde timp atunci când vine vorba să spună cuvinte mari. Nativul Balanță își poate declara iubirea chiar mai devreme de a treia întalnire. Ar putea dura dragostea lor, Dar este prea devreme? O Balanță trăiește cu impresia că, dacă iubește pe cineva, va primi la rândul său aceeași iubire. Balanța este născută să fie romantică, își va găsi rapid un partener, chiar dacă ei nu formează cuplul perfect. Nativul Balanță vrea doar să fie în echilibru cu celălalt partener, ceea ce nu este un lucru îngrozitor.

Pești pesti.jpg

Peștii din zodiac au înțeles că mai există și alți pești în mare, însă doar ei vor să-l prindă pe cel unic! Potrivit astrologiei, aceștia sunt conduși de Neptun, care guvernează fantezia. Folderul cu imagini cu nunți de pe Pinterest (deoarece sigur ai unul, să fim serioși) este plin cu modele de inele de logodnă și opțiuni de invitații. Dacă faptul că te îndrăgostești prea repede a devenit o problemă, astrologii își dau niște sfaturi: un Pește înțelept învață să dea un pas înapoi și să analizeze realitatea, înainte de a lua decizii mari. Gândește lucurile în profunzime – sentimentele tale, persoana, nu cum va arăta exact nunta ta – înainte să sari într-o mare de sentimente.

Gemeni gemeni.jpg

Fluturașul social al zodiacului întâlnește o grămadă de oameni. Și una dintre calitățile Gemenilor este flirtul. Da, poate vorbi mult. Și, dacă partenerul poate conversa la fel, consideră că este fascinat de Gemeni. Cu toate că este greu să ții un nativ Gemeni într-o relație – pentru că dacă ei sunt plictisiți, vor căuta pe altcineva care să ii distreze – nu este imposibil. Când nativul Gemeni este prins într-o conversație fierbinte și intensă, el ar putea să audă repede clopote de nuntă. Așa că, dacă vorbești pe limba lui, el se va îndrăgosti mai repede decât ai putea spune: “Da”.

Leu leu.jpg

Un nativ Leu va fi fericit să sară de la „bună” la îmbrățisări pline de iubire sub o pătură pentru tot restul vieții sale. Părtinitor al confortului și sensibil până la maximum, Leul caută o relație de durată. Dacă sentimentele sunt adevărate, însemnând că are substanță emoțională, scânteile se pot transforma pe deplin în iubire – și repede. Nu are niciun interes pentru o aventură trecătoare. Doar relațiile serioase contează pentru Leu, celelalte relații superficile în care intră sunt doar pentru a-și demonstra cât este el de bun, punând accent pe latura sa narcisistă.

Zodii care sunt mai fericite singure!

Să ne punem mereu pe primul loc, să evităm primele întâlniri care merg mai prost decât ne-am fi așteptat și să luăm orice decizie vrem fără să depindem de altcineva sună destul de bine. Care sunt beneficiile când nu te aflii într-o relație? Poți să călătorești unde vrei și ai posibilitatea să faci ce dorești fără să aștepți permisiunea cuiva. Poate că cel mai mare avantaj este că te poți descurca de una singură și acest lucru poate stimula mult stima de sine.

Relațiile sunt minunate, într-adevăr, dar pot deveni destul de streasante uneori. Nu este nimic rău în a ne dori o mică pauză să ne detașăm și să ne putem considera o prioritate în orice situație.

Dacă vrei să știi dacă te numeri printre ele, aici sunt cele patru zodii care sunt mai fericite fără o relație:

Scorpion scorpion.jpg

Scorpionul este foarte pretențioas când își alege partenerul. Până când un lucru nu este perfect, cei din zodia scorpion nu sunt mulțumiți. „Destul de bine” nu face parte din vocabularul lor. Scorpionul ar prefera mult mai mult să fie singură decât într-o relație cu cineva de care nu este 110 la sută sigură. Dar doar pentru că este singură nu înseamnă că nu este fericită. Ba chiar, îi este mult mai bine așa, decât să încerce să-și transforme partenerul după preferințele sale sau să încerce să ignore ce o nemulțumește. Cel mai bine așteaptă să apară persoana perfectă indiferent de cât de mult va dura.

Săgetător sagetator.jpg

Săgetătorul nu refuză ideea de întâlniri și relații, doar că își dorește să fie cel care ia deciziile. Nu, asta nu înseamnă că vrea să aibă control asupra partenerului, însă dacă lucrurile devin prea serioase și nepotrivite pentru el, va renunța ușor. Deoarece săgetătorul nu este pregătit din punct de vedere emoțional pentru o relație serioasă, acest semn zodiacal este mult mai fericit pe cont propriu. Dacă Săgetătorul aflat într-o relație lungă și serioasă consideră că nu are destul timp pentru el, înainte de a-și lua alt angajament el o să aștepte să-și dea seama ce vrea cu adevărat pentru a se asigura că nu face iar aceeași greșeală. Ce îl face cel mai fericit acum este posibilitatea de a fi singur și de a se concentra asupra dorințelor sale, pentru ca în următoarea relație să fie mult mai matur.

Vărsător varsator.jpg

Vărsătorul este mult mai fericit pe cont propriu decât într-o relație pentru că îi place să fie independent. Desigur, dacă simte că cineva este potrivit pentru el se va bucura să-i fie partener de viață, însă are nevoie de libertate. Vărsătorul nu râvnește după relații intime și apropiere ca celelalte semne zodiacale. Dacă vrea să se simtă iubit, el va petrece timp cu familia sau prietenii. Timpul pentru sine este un aspect important în viața unui Vărsător și tinde să fie mai fericit când își petrece timp singur. Când se află într-o relație, el vrea să fie un partener bun, așa că va oferi multă atenție perechii sale. Totuși, acesta poate devni egoist când își dorește să petreacă puțin timp individual. Atunci când este singur, Vărsătorul poate face tot ce își dorește fără să simtă că există cineva care depinde mereu de el și acest lucru îl face cel mai fericit.

Zodiile care chiar cred în iubire!

În ziua de azi este destul de dificil să mai găsești acea persoană care ar face absolut orice pentru tine. Acel partener care să te iubească și pe care să-l iubești orice s-ar întâmpla. Este un lucru destul de greu, însă dacă ne luăm după astre, nu este imposibil.

Se pare că și în acest secol în care este mult mai ușor să ai o relație fără angajamente, poți găsi pe cineva care să-ți fie mereu aproape. Trebuie doar să fii atentă la semnele pe care ți le dă. Desigur, ori asta, ori ai putea să alegi o persoană care are una dintre aceste zodii:

Taur taur.jpg

Taurii trăiesc pentru romantism. Pentru ei iubirea este totul. Adoră să fie iubiți și să iubească, să simtă apropierea unei alte persoane în fiecare dimineață. Deși sunt în general firi puternice, independente, ei sunt capabili să iubească necondiționat. În plus, un lucru pe care l-ai cataloga drept defect, este exact ceea ce îi face să fie atât de dedicați unei persoane: încăpățânarea. Practic, va refuza să renunțe la tine, iar tu exact asta îți dorești, nu-i așa?

Rac rac.jpg

Dacă obișnuiești să citește horoscopul, probabil știi deja că Racii sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Acest lucru se schimbă însă când vine vorba de dragoste. Deși este un romantic incurabil, Racul este și destul de insistent. El nu va renunța la tine, dacă asta își dorește cu adevărat. Cu toate acestea, se va asigura că el este cel care încheie relația, dacă este cazul, însă te va iubi pentru totdeauna.

Fecioară fecioara.jpg

Fecioarele te iubesc necondiționat, însă asta deoarece nu știu cum să treacă peste o relație. În timp ce alte zodii rămân într-o relație și trec peste mândria lor, nativii Fecioară rămân prinși într-o relație deoarece sunt ușor compleșiți de sentimentele lor și nu știu cum să procedeze diferit. Pentru nativul Fecioară acest lucru nu este foarte bun, însă pentru partenerele lor este cu siguranță minunat. Această zodie te va ierta de nenumărate ori, însă este bine să nu abuzezi de acest lucru, deoarece până și aceste persoane au o limită.

Capricorn capricorn.jpg

O zodie care iubește aventura și viața lipsită de obligații ar putea să te iubească necondiționat? Ei bine, da. Capricornul este o persoană optimistă, care își asumă riscuri. Tocmai de aceea, chiar dacă lucrurile ar putea merge prost, el va încerca mereu să găsească și părțile pozitive. Capricornii nu doar că iubesc necondiționat, ci lucrază permanent ca iubirea voastră să reziste testului timpului.

Berbec berbec bun.jpg

Când vine vorba de iubire, Berbecii sunt foarte ușor de înțeles. Pentru ei, dragostea nu se referă doar la relațiile amoroase, ci și la cele platonice. Nativii acestei zodii sunt plini de dragoste, simpatie și țin la toate persoanele apropiate, ajungând adesea să aibă mai multă grijă de cei din jur decât de propria persoană. Evident, acest lucru nu este foarte bun pentru o persoană Berbec, însă dacă partenerul tău are această zodie, ești norocoasă. Va fi mereu lângă tine.


Comentarii Facebook