Ce zodie e Bibi - Bianca Mihaela Lixandru


Mulți se întreabă ”Ce zodie e Bibi - Bianca Mihaela Lixandru?”. Bibi este născută în 10 mai 2002 și este într-o zodie puternică.

Nativii născuți în 10 mai sunt în zodia Taurului, sub ocrotirea planetei Venus si a Soarelui.

Bianca Mihaela Lixandru, alias BiBi, născută în 10 mai 2002, în București, este o vloggeriță și cântăreață de muzică pop-dance și reggaeton română.

Artista a cunoscut succesul ca urmare a lansării melodiei "Ciocolata", lansată de casa de discuri Roton Music, una dintre cele mai cunoscute case de discuri din România.

Bibi devine artist independent odată cu lansarea cântecului "Radio Song" în anul 2014, prin intermediul echipei de la casa de discuri Tommo Production, care a descoperit-o ca artist al noului val, ulterior aceasta lansând o serie de piese pe placul publicului român, printre care "My Life", iar în anul 2016 hitul de mare succes "Ciocolata" care s-a menținut în topul celor mai vizionate piese de pe YouTube timp de o săptămână, clipul fiind vizionat de 44 de milioane de persoane, de asemenea plasându-se și în Romanian Top 100.

În anul 2019, compania Walt Disney o alege pe cântăreață pentru a interpreta vocea personajului principal feminin, Șefa, din continuarea de succes a box-office-ului Ralph Strică-Tot, filmul Ralph Rupe Netu'.

Tot în 2019, Bibi joacă personajul Rita, unul din elevii care fac tabloul serialului Profu, alături de actori precum Andi Vasluianu. Serialul este reînnoit pentru un al doilea sezon, care va începe toamna aceasta. De asemenea a dublat în anul 2020 și personajul Chandra în cadrul peliculei Disney Channel, Magie cu susul în jos. 

Ea este la momentul actual logodită cu artistul muzical Antonio Pican.


Comentarii Facebook