Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Artista câștigă o adevărată avere la evenimentele private


Andra (36 de ani) este, fără doar și poate, una dintre cele mai buni voci din România. Tariful său pentru un eveniment este pe măsură. Artista este gata să câștige o adevărată avere pentru două evenimente private.

Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Pentru două nunți care vor avea loc luna aceasta în Germania, în Munchen și Dusseldorf, cântăreața va încasa nu mai puțin de 40.000 de euro, câte 20.000 de euro pentru fiecare eveniment. Vedeta va fi însoțită de trupa sa, salariile celor care o compun fiind asigurate din aceeași sumă, scrie Fanatik.

Până atunci, doar în luna august, la scurt timp după întoarcerea din vacanța din Spania, Andra a avut concerte în Sibiu, Iași, Satu Mare și Uricani, fiind răsplătită cu 48.000 de euro. Pentru un moment artistic de 50 de minute, tariful artistei este de 12.000 de euro, plus TVA.

Artista mai câştigă bani frumoşi şi din apariții TV, contracte de imagine și din studioul Andra Records. Andra ar câștiga în jur de 8.000 de euro, lunar, în postura de jurat al show-ului „Românii au Talent”, iar soțul ei, Cătălin Măruță (44 de ani), câștigă o sumă asemănătoare, ca prezentator al emisiunii „La Măruță”. În ultimul an, după ce a plătit toate taxele și impozitele, Andra a rămas cu un profit de aproximativ 185.000 de euro, de pe urma companiei Andra Records. Și  din contul de Youtube câştigă până la 1.000 de dolari pe lună!

Comentarii Facebook