Duminica 28 Aprilie

Cazinourile online conduc calea în inovarea procesării plăților


Inovația tehnologică se face văzută în toate aspectele vieții noastre. Suntem înconjurați de tehnologie la fiecare pas și totul pare să depindă în mare parte de aceasta. Comunicăm mult mai eficient cu ajutorul dispozitivelor electronice. Tot cu ajutorul lor, identificăm mai ușor informații și date ce ne pot fi de folos.

Un alt lucru ce a revoluționat cu ajutorul tehnologiei sunt plățile. Acestea sunt diversificate și pot fi utilizate pe multiple site-uri online. De exemplu, se poate accesa un Cazinou Online cu Plăți Rapid pentru a face depuneri sau retrageri. Operatorii de jocuri de noroc de pe piață oferă mai multe variante în acest sens jucătorilor. Astfel, se pot face depuneri rapide în cont.

Plățile online: o alternativă bună în mediul online

Numărul utilizatorilor metodelor de plată online a crescut vertiginos. Deși banii cash par să reziste în continuare, terenul este câștigat tot de varianta virtuală a acestora. La sfârșitul anului 2021, existau peste 1 miliard de conturi de monede electronice. Acest număr a crescut de atunci și dă de înțeles că o nouă eră a plăților electronice a început odată cu evoluția tehnologică.

Dacă cardurile bancare au fost un bun început pentru plățile online, lucrurile au continuat să evolueze. Serviciile de transfer sunt în prezent o altă alternativă. Apoi, chiar și portofelelor clasice le este atribuită o variantă electronică. Fiecare metodă vine cu propriile particularități, avantaje și dezavantaje.

Metode inovative de plată la cazinourile online

Odată cu dezvoltarea lor, cazinourile online au implementat și numeroase metode de plată. Treptat, metodele deja devenite clasice au fost completate de variante rapide. Nu toate cazinourile online includ un număr mare de metode de plată. 

Totuși, cazinourile sunt adevărate deschizătoare de drumuri în ceea ce ține de plățile online. Așa cum tipologia jucătorilor este diversă, așa și metodele de plată sunt pe măsura acesteia. Mai jos sunt enumerate metode de plată cu care cazinourile îmbrățișează inovarea în efectuarea plăților.

Google Pay

Serviciul Google Pay acționează precum un portofel digital. La acesta se atașează de fapt cardurile bancare pe care utilizatorul le folosește în mod frecvent. În momentul efectuării unei plăți la cazinourile online, utilizatorul se va autentifica în portofel pentru a valida. Dacă plata se face de pe telefon, Google Pay poate fi setată pentru a fi aplicația implicită pentru plăți. 

Abon

O alternativă nouă pe piață în plăți este Abon. Acesta este de fapt o plată combinată, începută fizic și finalizată în mediul online. Inițial, jucătorul se prezintă la unul din punctele partenere și achiziționează bonuri valorice. Acestea vor fi automat însoțite de un cod QR și un cod de 16 cifre. Acestea sunt apoi utilizate pentru a fi validată tranzacția pe platformă.

Okto. CASH

Și Okto.CASH este o metodă de plată combinată. De această dată, plata este finalizată fizic. În momentul selectării acestei metode, se generează în mod automat un cod QR. Acesta trebuie prezentat la unul din partenerii metodei pentru a se putea finaliza. Imediat după prezentarea codului., banii sunt virați în contul deschis pe platforma de joc.

Flexepin

O nouă metodă utilă jucătorilor din cazinouri este Flexepin. Acesta este în fapt un voucher preplătit cu care poate fi alimentat rapid contul. Acesta nu impune asocierea unui cont bancar, deci plățile sunt păstrate anonime. Voucherele trebuie să fie achiziționate de la parteneri și introduse ulterior pe site-ul cazinoului.

Trustly

Un serviciu des utilizat în tranzacțiile efectuate la cazinouri este Trustly. La optarea pentru plata cu această metodă, se solicită autentificarea cu ajutorul ID-ului și parolei la contul bancar. Tot acest proces este unul rapid și simplu de dus la capăt. Limitele sunt destul de permisive, tot mai multe cazinouri adăugând în listă această metodă.

Apple Pay

Serviciul Apple Pay este un portofel electronic la care sunt atașate multiple carduri bancare. Drept urmare, pentru validarea unei plăți utilizatorul va selecta un card atașat acestuia. Întocmai ca și în cazul Google Pay, și aici este necesară aprobarea plății din portofel. Aplicația poate fi descărcată și instalată  de îndată. Cu multă ușurință. 

Skrill și Neteller

Acestea două portofelele electronice sunt destul de populare în rândul jucătorilor de la cazinourile online. Utilizarea lor este un proces facil, putând fi urmat de către orice jucător. Tranzacțiile sunt procesate rapid, indiferent de cazinoul ales. Totuși, trebuie știut faptul că aceste portofele implică și plata anumitor comisioane suplimentare.

Pe scurt

Plățile online fac parte din aspectele inovatoare promovate de cazinourile online. Domeniul jocurilor de noroc este unul dinamic, deci inovația nu ar putea lipsi din avântul său. Facilitarea plăților pentru jucători este un bun punct strategic pentru întreaga industrie. Plățile rapide sunt apreciate și în general căutate de jucători, mai ales dacă se pune problema câștigurilor. 

Forma virtuală a banilor este oarecum o necesitate în jocurile de noroc. Timpul este important atât pentru utilizatori, cât și pentru cazino. Depunerile și retragerile rapide sunt considerate un atu în strategia de promovare a platformei de joc. Prin urmare, o paletă cât mai diversificată de metode de plată nu poate aduce decât avantaje. 

Comentarii Facebook