Cătălin Bordea a lansat noi săgeți spre cuplul Livia Spike: ”E pansament. Total greșit!”


Comediantul Cătălin Bordea a divorțat de soția Livia în vară, iar la scurt timp a aflat că aceasta este cuplată cu cel mai bun prieten al lui, artistul Spike. Vestea l-a demolat de Bordea, iar acum este în perioada de refacere, dar recent a lăsat să se înțeleagă că relația dintre Livia și Spike este sortită eșecului, iar despărțirea este inevitabilă. 

Cătălin Bordea și Livia au fost căsătoriți 11 ani, dar vara aceasta cei doi au pornit pe drumuri separate. Vestea șoc a venit când rapperul Spike și Livia au fost fotografiați sărutându-se.

Cătălin Bordea a vorbit la un podcast despre ultimele luni din viața sa și despre lucrurile pe care le-a învățat după tot ce i s-a întâmplat. El merge la psiholog, iar acest lucru l-a ajutat mult să treacă peste dezamăgirea în dragoste.

Cătălin Bordea a spus că a învățat că una dintre greșelile mari pe care poți să o faci atunci când ieși dintr-o relație de lungă durată este să începi imediat o altă poveste de iubire, așa cum a făcut-o și fost sa soție.

Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu. Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât.

De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: «păi cred că trebuie să ne despărțim». Și aia: «păi de ce?»

Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine. Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului «bă, pa!»”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul podcast-ului realizat de Gojira.

Acesta a fost întrebat dacă ar ierta-o pe Livia, deși l-a făcut să sufere mult și i-a trădat încrederea.

Nu pot să răspund la întrebarea asta (n.r. dacă ar ierta-o).  Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care încontinuu îmi fac portretul din urmă: «Bă, tu despre cine vorbești, despre asta care… despre asta care…».

Pentru că ai tendința să uiți… Ai iubit prea mult omul ăla și cred că dacă erau mai mulți ani de certuri, poate că… dar pe mine m-a lovit tirul pe munte. Recuperarea e una și șocul mintal e alta. Până se așează, acum trebuie să lucrez la mine, ei treaba lor. Dar nu pot să răspund la întrebarea asta”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Comentarii Facebook