Duminica 28 Aprilie

Dumitru Dragomir, atac dur la adresa lui Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar a ajuns la azil: „Nu mi-e milă de omul prost!”


Dumitru Dragomir a vorbit despre situația prin care trece Irinel Columbeanu. Fostul șef  al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că nu are nicio milă față de fostul afacerist pentru situația în care a ajuns din punct de vedere financiar.

Irinel Columbeanu a fost cândva unul dintre cei mai bogați și invidiați bărbați din România, însă după câteva investiții greșite, afaceristul a pierdut aproape toată averea moștenită, mașina de lux și vila din Izvorani, locuind acum la azil.

Dumitru Dragomir a mărturisit însă, că nu simte deloc milă pentru drama pe care o trăiește fostul milionar. 

„Nu mi-e milă de el, nu mi-e milă de omul prost. De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă. Eu sunt un milos, să știi! Dar de oamenii care au belșug și intră-n faliment… În faliment poți să intri oricum, dar să-ți păstrezi cel puțin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncești, aaa, dacă te lasă mințile atunci nu ești de condamnat”, a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik.

Mai mult, ,,Oracolul din Bălcești” a sugerat că Irinel Columbeanu, n-ar fi avut o avere atât de mare pe cum se zvonea, nici în ,,perioada sa de glorie”.

„Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi. El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, a  mai spus Dumitru Dragomir.


Comentarii Facebook