Cu ce se ocupă astăzi Don Baxter și prin ce minune s-a făcut ”băiat de casă”. Melodiile cu Puya sunt hit-uri și astăzi - VIDEO


Costel Sergiu Istrati ar putea fi un nume necunoscut pentru mulți, deoarece artistul și-a câștigat notorietatea sub numele său de scenă, Don Baxter. Cu siguranță, numele Don Baxter este familiar pentru mulți, mai ales în rândul iubitorilor de muzică hip-hop din anii 2000. Dar ce l-a determinat pe acest talentat artist să se retragă din lumina reflectoarelor?

În urmă cu peste două decenii, Don Baxter a cucerit inimile publicului alături de La Familia, cu piese ca „Zi de zi” și „Viață Bună”. Apoi, și-a extins colaborările, lucru care l-a menținut în atenția publicului. Colaborările sale cu Smiley, Alex Velea, Corina, Puya și Connect-r sunt încă memorabile. Melodiile precum „Cai verzi pe pereți”, „Îmi place la tine tot” și „Bagă bani” au adus în prim-plan talentul său remarcabil.

index.webp

Foto: Don Baxter are o familie frumoasă și se ocupă de copii

Între 2000 și 2023, multe s-au schimbat, iar viața lui Don Baxter a suferit transformări semnificative. De ceva timp, nu mai este la fel de prezent în media și nici piesele sale nu mai sunt difuzate des la radio. Poate că acest lucru se datorează absenței de lansări noi în ultima perioadă.

Comentarii Facebook