Carmen de la Sălciua, ULUITĂ de petrecerea ”Primăriței de fier a Clujului”, la schimbarea prefixului: N-am văzut atâtea flori în nicio florărie - FOTO


”Primărița de fier a Clujului” a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani, iar artiștii Ardealului au onorat invitația. 

Au participat oameni politici, rude, prieteni apropiați, dar și artiști precum Tinu Vereșezan sau Carmen de la Sălciua. Artista a fost impresionată de cele pregătite de primărița Lucia Suciu invitaților. 

Am cântat la Cluj ! O petrecere cu fast și oameni faini …și am sărbătorit-o pe Dna Primar din Chinteni !

Dna Lucia Suciu…fiți fericită și binecuvantata ! Atâția oameni vă iubesc și, să fiu sinceră, câte flori am văzut aici nu am văzut nici într-o florărie ! Asta înseamnă ca oamenii va poartă-n suflet un mare respect așa cum va port și eu și întreaga formație ! 

La mulți ani cu bucurii și sănătate”, a transmis artista. Primărița din Chinteni este o mare iubitoare a florilor, iar la petrecerea nu puteau lipsi aceste simboluri ale frumuseții. 

Lucia Suciu este cel mai iubit primar din județul Cluj, fiind la al șaselea mandat la primăria Chinteni. Localitatea s-a dezvoltat mult, dar ceea ce este frumos este că a păstrat și atmosfera de sat, pe care ale comune din jurul Clujului au pierdut-o prin urbanizare. 

Lucia Suciu s-a evidențiat și prin promovarea pieței volante din comună, destinată numai producătorilor locali, unde participă săpătămânal. În plus, în comună nu au fost permise blocuri, pentru a distruge atmosfera și a scădea calitatea vieții localnicilor. 

Comentarii Facebook