Care sunt cele mai bune locuri din avion şi care sunt cele care trebuie evitate. O însoţitoare de bord explică, din experiență proprie


Alegerea locului potrivit într-un avion reprezintă o prioritate în rândul anumitor călători, în special când este vorba despre zboruri de lungă durată. O însoțitoare de zbor a dezvăluit care sunt cele mai bune locuri într-o aeronavă.

Ce trebuie știut, înainte de un zbor lung

Locurile preferate de oameni, în orice aeronavă comercială diferă în funcție de preferințele fiecăruia. Orice avion și companie aeriană au propriile scaune și tipare pe care le urmează pentru aranjarea lor. Există câteva sfaturi, știute de majoritatea călătorilor, pentru o deplasare relaxantă cu avionul.

De cele mai multe ori, scaunele din rândul cel mai apropiat coridorului de ieșire oferă mai mult spațiu pentru picioare și sunt ideale pentru pasagerii înalți sau pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru a-și întinde picioarele în timpul unui zbor lung.

Scaunele-pereți, așa cum sunt numite, sunt cele din partea din față a fiecărei secțiuni și nu au un loc în fața lor, ceea ce înseamnă mai mult spațiu pentru picioare. Cu toate acestea, pot să prezinte un spațiu limitat de depozitare sub scaun.

Se spune că scaunele de la fereastră sunt grozave pentru pasagerii cărora le place să privească afară în timpul zborului. Ele oferă și un loc convenabil în care să te sprijini pentru a dormi. 

Scaunele din fața avionului tind să experimenteze mai puține turbulențe și sunt, de obicei, printre primele care se ocupă. A fi mai aproape de zona din față a aeronavei permite, de asemenea, o debarcare mai rapidă. Acestea sunt câteva detalii generale privind scaunele din avioane.

Care sunt sfaturile unei însoțitoare de zbor, pentru alegerea locurilor 

O însoțitoare de zbor cu experiență, la curent cu modificările din aeronave, a explicat care sunt locurile cele mai bune pentru călătorii. Sfaturile sale au fost apreciate de o parte dintre internauți, în timp ce alții au negat că cele recomandate sunt eficiente pentru zboruri lungi.

„Prima dată se elimină scaunele de pe rândurile din mijloc. Rândurile din spate ale fiecărei secțiuni nu se înclină, trebuie să știți asta. Dacă nu ești o persoană înaltă, nu ai nevoie de locurile de urgență. Aici nu ai loc nici să îți depozitezi lucrurile personale. Scaunele și mesele sunt subțiri.

Scaunele din apropierea unei toalete chiar miros urât. Recomandă să fie evitate primele cinci rânduri. Următoarele sunt în funcție de preferințele personae. Eu una urăsc să cer voie oamenilor să mă lase să merg la toaletă, așa că eviți scaunele de la fereastră.

Așadar, având în vedere cele spuse, locurile pe care eu le consider ideale pentru zbor sunt 49 C/D/F/G”, a spus însoțitoarea de zbor, pe o platformă socială.

Este important de reținut că preferințele oamenilor diferă, iar ceea ce unele persoane consideră confortabil, poate fi total opusul pentru alții. Cea mai bună recomandare este ca întotdeauna să fie verificată harta aeronavei în momentul rezervării zborului.

Comentarii Facebook