Bianca Drăgușanu riscă amendă de 100.000 de lei după declarația despre înălțimea femeilor


Bianca Drăgușanu a spus la un podcast că ”Dacă nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic”.

Vedeta a intrat în colimatorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru afirmațiile făcute în cadrul unui podcastului ZigZag, moderat online de George Tănase. 

Cristian Jura, secretarul de stat CNCD, a spus că acest subiect va fi analizat foarte bine.

Având în vedere afirmațiile făcute de doamna Drăgușanu, în cadrul podcastului ZigZag, moderat de domnul George Tănase de sâmbătă, 17 Septembrie 2022, difuzat pe canalul de YouTube ”theXclusive”, am decis să mă autosesizez și să analizăm în cadrul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării dacă aceste afirmații se încadrează în limitele libertății de exprimare sau constituie o încălcare a dreptului la demnitate al femeilor.

Urmează să obținem transcriptul emisiunii ca să vedem cu exactitate afirmațiile făcute de doamna Drăgușanu și să cităm părțile pentru a fi audiate. Vom analiza probele și declarațiile doamnei Drăgușanu. Nu doresc să mă antepronunț. Strict procedural, pentru afirmații ce aduc atingere dreptului la demnitate personală a unui grup de persoane, amenda minimă este în cuantum de 2.000 de lei, iar amenda maximă este în cuantum de 100.000 de lei”, a declarat Cristian Jura, pentru Fanatik.

Bianca Drăgușanu o comite din nou: ”Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Comentarii Facebook