Cum să faci cumpărături inteligente de Black Friday


Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, la nivel mondial. La final de toamnă, toată lumea intră în febra ofertelor promoționale din toate domeniile, de la modă, la electrocasnice și până la servicii precum turism sau alte arii de interes din zona de lifestyle. Pentru a nu cădea pradă shopping-ului impulsiv și pentru a face investițiile corecte, iată câteva sfaturi de urmat în campania de Black Friday.

1. Urmărește din timp brandurile preferate

Pentru a-ți putea seta lista de cumpărături, urmărește, o perioadă mai lungă, conturile de social media ale brandurilor sau magazinelor preferate. Înscrie-te chiar și la newsletter pentru a fi printre primii care află ofertele și a nu rata modelele, culorile sau măsurile dorite ale produselor pe care ți le dorești.

2. Compară prețurile înainte de a cumpăra

Atunci când îți dorești cu ardoare un produs scump la un preț decent este necesar să faci o cercetare de piață, mai exact, să compari prețul de pe mai multe platforme care îl comercializează. Mai mult decât, este posibil să prinzi reduceri suplimentare la un anumit magazin. 

3. Urmărește fluctuațiile de preț

Este important să îți dai seama dacă oferta de Black Friday la un anumit produs este cu adevărat o afacere bună pentru tine. Există site-uri care îți oferă informații despre modificările de preț, pe o anumită perioadă. Unele magazine online scad prețul produselor cu două săptămâni înainte de Black Friday, apoi le cresc și le scad din nou în vinerea neagră tocmai pentru a atrage cumpărătorii. E bine să fii atent la reducerile de preț cu ceva timp înainte de eveniment.

4. Pregătește-ți o listă de cumpărături

Poți începe prin a salva piesele preferate de la magazinul online care are oferta cea mai variată. De exemplu, poți crea un wishlist cu pulovere, jeanși, poșete, fulare, geci sau ghete de dama de la Fashion Days în profilul înregistrat pe site, apoi poți selecta doar ce ai nevoie. Astfel, vei putea să te hotărăști mai ușor asupra produselor dorite și vei evita să investești impulsiv.

stiridecluj.ro (2).jpg

5. Caută coduri suplimentare de reducere

Multe magazine online îți oferă coduri cu reduceri suplimentare, de obicei între 10 și 20%, dacă te abonezi pe site sau dacă ești cumpărător fidel. Nu rata aceste beneficii care îți vor aduce mai mulți bani în portofel.

6. Verifică politica de retur

Pentru că faci cumpărăturile online și nu poți vedea sau testa produsele înainte de achiziție, asigură-te că le poți returna dacă nu corespund cerințelor tale. Fii atent la condițiile de retur și la perioada în care poți face acest lucru.

Dacă vei lua în calcul toate aceste aspecte, te vei bucura cu adevărat de campania de Black Friday!

Comentarii Facebook