Bianca Drăgușanu o comite din nou: ”Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”


Bianca Drăgușanu a făcut o nouă declarație care jignește o mare parte dintre femei, în cadrul podcast-ului „Zig Zag”, moderat de George Tănase.

Povestind despre cât de mult o admiră pe Kim Kardashian, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a spus că ”femeile scunde nu sunt oameni”. Bianca are o înălțime de 1,8 metri, scrie Libertatea.

De exemplu, uite, despre Kim. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie un pic mai înaltă, măcar cu vreo 10-15 cm, cred că era mai mișto decât e. Dar are niște forme pe care eu mi le doresc și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică, așa. Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om. Ești pitic”, a spus Bianca, în emisiune.

Oh, my God!”, a exclamat moderatorul.

Da, măi, dar nu mă mai face să zic lucruri…Eu, pentru că sunt înaltă îmi plac femeile înalte. Asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde, dimpotrivă, au și ele norocul lor, că pot să ia ditamai papainoagele în picioare și să pară înalte. Ai avantaje și dezavantaje.

Deci nu înțelege greșit, că nu vreau să devină o chestie virală și împotriva mea. Oricum, mă doare la papuc, dar mă rog…”, a continuat Bianca, afundându-se mai tare.

Fiind mică de înălțime ai multe avantaje, probabil ești mai rapidă, probabil ai mai multă energie, probabil poți să îți iei tocuri de 15-18 cm, care sunt foarte sexy.

Fiind înaltă, ai foarte multe dezavantaje, dar eu cred că femeile cu adevărat frumoase sunt femeile înalte. Miss Universe de ce are un metru 80, de exemplu? Dintotdeauna, de când există Missu pe planetă?”, a mai declarat Bianca.

Comentarii Facebook