Anda Adam, la un pas să fie evacuată din casă cu „injurii ca la ușa cortului”. Vedeta ocupa ilegal imobilul


Anda Adam, scoasă în stradă printr-o hotărâre judecătorească. Instanța a hotărât evacuarea cântăreței, după ce acesteia i-a fost intentat proces, pentru refuzul de a părăsi locuința pe care ar fi ocupat-o ilegal.

Pe portalul instanțelor de judecată a apărut o informație potrivit căreia artista a fost chemată în fața judecătorilor.

Motivul face referire la evacuarea solistei din imobilul în care locuia, în Bragadiru: „Admite în parte cererea formulată de reclamantul Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orașul Bragadiru(...) județul Ilfov. Admite în parte capătul de cerere privind cheltuielile de judecată și obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 5200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru și onorariu avocațial”, se arată pe portaljust.ro.

Avocatul Adrian Cuculis a făcut primele declarații despre procesul care i-a fost intentat Andei Adam. Potrivit acestuia, artista ar fi locuit ilegal în imobilul precizat.

Cântăreața Anda Adam, evacuată din imobil. După injurii ca la “ușa cortului”, dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare", a spus Adrian Cuculis, în cadrul unei declarații de presă, citat de wowbiz.ro.

Vedeta susține că a luat legătura cu avocatul ei. Anda Adam a ținut să precizeze că persoana căreia îi aparține imobilul respectiv nu a mai vrut să îi vândă, chiar dacă a plătit un avans, dar fără vreun act de promisiune în acest sens, potrivit click.ro

Anda Adam, drept la replică, după ce s-a spus că va fi evacuată din apartament

Vedeta a reacționat, după ce proprietarii imobilului în care a locuit cu chirie au dat-o în judecată.

Știrea apărută astăzi în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă, ”fake news”, dat fiind că nu mai locuiesc în acel imobil din luna decembrie a anului trecut, după ce proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit. Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate îmbunătățirile pe care le-am adus imobilului și pentru toate daunele pe care mi le-au produs. 

Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora. În luna decembrie 2021 soțul reclamantei a tăiat alimentarea cu electricitate și gaze, a intrat prin efracție și a distrus bunuri din casă, fapte pentru care a fost depusă și o plângere penală și care m-au determinat să părăsesc imobilul. 

După ce am părăsit imobilul, am încercat să predau cheile proprietarilor, însă aceștia au refuzat să le primească, sub diverse motive, iar acum devine mai clar de ce au refuzat, pentru a promova astfel de știri false, cum e aceasta privind pretinsa evacuare”, se arată în documentul trimis de avocații Andei Adam. 

Comentarii Facebook