Bianca Drăgușanu îl umilește pe Victor Slav pentru că nu îi cumpără fetiței haine de lux


Bianca Drăgușanu i-a făcut scandal lui Victor Slav pentru că nu o duce pe fetița lor în vacanțe scumpe și nu-i cumpără haine de la branduri de lux.

Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru că el nu are atâția bani”, au declarat surse apropiate celor doi.

Bianca este nemulțumită că Victor Slav nu își permite să cumpere hăinuțe de la branduri de lux. Cu toate acestea, fostul băiat de la Meteo nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale, chiar dacă într-o proporție mai mică decât Bianca Drăgușanu. Numai că blondina îi scoate ochii din orice, iar Victor Slav se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Se pare că acesta ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacră, cu care are o relație foarte bună.

Iubita lui Victor, Selina, se înțelege foarte bine cu fostul băiat de le meteo. ”Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia e la fel și pe mine mă bucură asta”, a spus Victor Slav, conform bzi.ro.

”Mă ajută cu tot ce poate, cu publicitatea, actele, cu de toate. Cât despre al doilea copil, cine știe? Nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta. Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp și s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit și toate impedimentele astea cu restricții, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Așa și cu viața mea”, a mai precizat prezentatorul TV.

Comentarii Facebook