7 exerciții eficiente pe care să le faci acasă pentru arderea caloriilor în timp RECORD


  • Exercițiile sunt simple și nu necesită mult spațiu
  • Un program regulat de exerciții zilnice te poate ajuta să slăbești în timp record
  • Aceste exerciții fizice te vor ajuta să te bucuri cu adevărat de vară


Vara se apropie cu pași repezi, așa că este timpul să trecem la treabă și să ardem niște calorii, pentru a obține o siluetă de vis. Întrucât condițiile actuale impun să petrecem majoritatea timpului acasă, ți-am pregătit 7 exerciții pe care le poți face acasă pentru arderea caloriilor într-un timp record.

Cum să arzi calorii acasă? Dans aerobic

Dacă îți place să dansezi, poți arde calorii făcând acasă o sesiune de dans aerobic care îți va ridica nivelurile de energie. Dansul este un exercițiu cardio deghizat în activitate recreativă. Este un mod distractiv de a vă crește ritmul cardiac și de a arde calorii.

Cum să arzi calorii acasă? Sărituri în aer

Săriturile în aer sunt un exercițiu cardio de bază care vă vor crește ritmul cardiac. De asemenea, oferă un antrenament minunat pe tot corpul. Nu aveți nevoie de mult spațiu pentru a face salturi, așa că este ușor de făcut acasă.

Cum să arzi calorii acasă? Săritul corzii

Săritul corzii îți mărește ritmul cardiac și arde calorii în timp ce crești masa musculară a piciorului. În plus, corzile sunt compacte și ușor de depozitat, perfecte pentru persoanele care nu au prea mult spațiu acasă.

Cum să arzi calorii acasă? Flotări

Flotările sunt una dintre cele mai elementare, dar eficiente exerciții pe care le puteți efectua, datorită numărului mare de mușchi implicați.

Cum să arzi calorii acasă? Genuflexiuni

Genuflexiunile măresc rezistența inferioară a corpului, precum și flexibilitatea în partea inferioară a spatelui și a șoldurilor. Deoarece angajează unii dintre cei mai mari mușchi din corp, ard de asemenea un număr mare de calorii. Sunt exerciții ușor de făcut acasă, perfecte pentru obținerea unui posterior tonifiat.

Cum să arzi calorii acasă? Exerciții cu greutăți

Exercițiile cu greutăți sunt perfecte pentru tonifierea mai multor părți ale corpului precum brațele, pieptul, spatele și chiar și picioarele.

Cum să arzi calorii acasă? Plank

Plank este un exercițiu care îți lucrează toate grupele de mușchi din regiunea mediană a corpului, compusă din abdomen și zona lombară, precum și anumite grupe de mușchi ale brațelor și picioarelor.


Comentarii Facebook