Zboruri turistice din Cluj-Napoca spre Tunisia, Turcia, Egipt și Maroc, prin Compania HiSky - VIDEO


Compania HiSky va opera în premieră, în 2021, de pe Aeroprotul Internațional ”Avram Iancu” Cluj zboruri regulate și curse charter turistice, unele în premieră absolută.

Noutățile sunt zborurile spre Lisabona, din 28 aprilie, cu o frecvență de 2 curse pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică, dar și zborul spre Agadir, Maroc, un carter turistic. 

De asemenea, prin intermediul zborurilor HiSky va mai opera zboruri spre Dublin, din 29 aprilie 2021, cu o frecvență de 2 curse pe săptămână, în zielele de luni și joi.

Vedetele verii vor fi zborurile charter spre Antalya (Turcia), Djerba și Monastic (Tunisia), Hurghada și Sharm el Sheikh (Egipt), dar și premiera menționată mai sus Agadir (Maroc).

1 (2).jpg

Compania HiSky s-a lansat pe piață în luna februarie 2020 și dispune de aeronave moderne. 

Urăm bun venit companiei pe Aeroportul din Cluj. De azi și-a stabilit baza operațională aici, la Cluj, iar mâine va fi prima decolare de pe Aeroportul Cluj. Au program ambițios, cu 6 destinații turistice, plus destinațiile Lisabona și Dublin. Suntem convinși că toate destinațiile vor avea mare succes”, a declarat directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo.

Maganerul Amara Tour, Haithem Souani, a spus că și-a îndeplinit un vis. ”Era un vis de-al meu să aduc o companie aeriană, să aibă baza în Cluj. Acum a venit ziua. Alături de HiSky vom opera toate cursele charter spre Turcia, Egipt, Tunisia și Maroc pentru anul estival 2021. Pe parcurs avem alte destinații turistice care vor fi lansate cât de curând”, a spus Haithem Suani. 

Comentarii Facebook