Miercuri 23 Septembrie

Zborul Wizz Air, Nuremberg - Cluj, deviat deoarece avionul a făcut pană - VIDEO/ UPDATE Ce spun reprezentanții companiei aeriene

 

Zborul Wizz Air de la Nuremberg la Cluj, care trebuie să aterizeze la ora 16.00, a fost deviat spre Debrecen deoarece avionul a făcut pană la decolare.

 

Pasagerii au fost anunțați prin stație de căpitan că avionul trebuie să aterizeze de urgență la Debrecen pentru a repara defecțiunea survenită la decolarea de la Nuremberg. ”Explicația primită a fost că la Cluj-Napoca nu poate fi rezolvată această defecțiune apărută la una dintre roți”, ne-a semnalat un pasager.

 

La baza aeriană de la Cluj-Napoca, Wizz Air nu ar putea rezolva această avarie, iar avionul trebuie să continue să zboare spre alte destinații. 

 

Cursa a aterizat la Cluj-Napoca cu o întârziere de o oră. 

 

-------------

 

 

UPDATE

 

Reprezentanții companiei aeriene spun că devierea avut loc din cauza unei ”acțiuni de întreținere neplanificată”, precizând că ”pasagerii au fost informați despre deviere”.

 

 

Zborul Wizz Air W6 3370 de la Nuremberg spre Cluj – Napoca (18 aprilie) a fost deviat spre Debrecen din cauza unei acţiuni de întreţinere neplanificată. Aeronava a aterizat în condiţii normale la Debrecen şi 38 de minute mai târziu şi-a continuat zborul. Pasagerii de la bord au fost informaţi despre această deviere şi despre motivul  ei. Aeronava a aterizat în Cluj-Napoca la ora locală 17.11, cu o întârziere de oră şi şase minute. Wizz Air îşi cere scuze pentru inconvenientul creat, dar siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea companiei.”, au declarat, pentru Stiri de Cluj, reprezentanții Wizz Air.

Comentarii Facebook