Zbor de pe Aeroportul Cluj între CLUJ-NAPOCA și LONDRA GATWICK


Wizz Air anunță lansarea unei noi rute ce va conecta orașul Cluj-Napoca cu Londra Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport al capitalei Marii Britanii.

Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 109 RON, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Unul dintre cele mai populare orașe din lume, Londra este un loc special pentru a-ți petrece timpul liber. Orașul este construit pe malurile râului Tamisa, fiind împărțit în două zone la fel de interesante, cu clădiri monumentale și poduri, cum ar fi Tower Bridge, Westminster Abbey și London Eye. Și chiar dacă turiștii pot avea ceva rețineri cu privire la bucătăria britanică, odată ce aceștia au gustat o bucată de plăcintă fierbinte și proaspătă cu carne dintr-un pub fermecător autentic, îngrijorările vor dispărea imediat. 

Cu această nouă rută, WIZZ va oferi acum 5 destinații din Cluj-Napoca spre Marea Britanie: Birmingham, Doncaster-Sheffield, Liverpool, Londra Luton și Londra Gatwick cu prețuri reduse ce încep de la 104 RON.

În total, Wizz Air oferă acum 141 de rute la prețuri scăzute de pe zece aeroporturi din România. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 5.500 de locuri de muncă în industriile asociate.

Primul zbor Wizz Air de la Cluj-Napoca a început în 2007, iar de atunci compania aeriană a devenit cel mai important transportator de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu.

În primele unsprezece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an.

Zborul este operat din 31 martie 2019, zilnic.

2018-12-19_17-38-49.jpg

Comentarii Facebook