Zbor charter Cluj-Napoca - Antalya, din 2 iunie

 

Clujenii vor avea la dispoziție un zbor spre Antalya din vara anului 2018.

 

Zborul charter operat de către compania aeriană Atlas Global va fi operat cu o aeronavă AIRBUS 321, cu o capacitate de 216 locuri, începând cu 2 iunie și va dura până în 22 septembrie 2018, având o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de sâmbătă. 

 

Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering inclus. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada ianuarie - martie 2018, vor beneficia de oferte cu reduceri de până la 40%.

 

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya, din Cluj, începe de la 333 euro/persoană, cu toate serviciile și taxele inclusem astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți de cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală șli storno precum și asistență turistică în limba română.

 

Clienții vor putea opta pentru rezervări de lux la zbor în clasa business, precum și pentru servicii VIP la sol, deservind clienții hotelurilor Deluxe.

 

Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din țară, Prestige Tours fiind un tour-operator 100%, care își valorifică produsele exclusive prin intermediul agențiilor de turism partenere.

Comentarii Facebook