Vreti o finantare nerambursabila pentru o manifestare culturala in Cluj-Napoca? Depuneti cerere la inceputul anului!


Primaria Cluj-Napoca a anuntat ca, in perioada 03-31 ianuarie 2011, se depun cererile pentru finantare nerambursabila din fonduri de la bugetul local pentru manifestarile culturale din 2011. Cererile de finantare nerambursabila trebuie sa fie complete si intocmite conform Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile de la bugetul local alocate pentru activitati nonprofit de interes local, cap.II, punctul 9. Vezi aici regulamentul!

De asemenea, municipalitatea organizeaza o sesiune de selectie a proiectelor privind acordarea de finantari nerambursabile in vederea sprijinirii si stimularii structurilor sportive din Cluj-Napoca, care desfasoara activitati/actiuni de interes sau cu caracter local, judetean, national si international, in cursul anului fiscal 2011.

Cererile de finantare nerambursabila trebuie sa fie complete si intocmite conform conditiilor si criteriilor de finantare al aceluiasi regulament, iar depunerea lor se face pana in data de 25 ianuarie 2011, ora 16,30.

Informatii suplimentare se pot obtine la Directia comunicare, relatii publice si turism - Biroul invatamant, cultura, culte, sport, societate din cadrul Primariei municipiului Cluj-Napoca, Calea Motilor, nr. 1-3, cam. 53, tel. 0264.596.030, interior 4610.

Proiectele vor fi analizate in comisia de specialitate din cadrul Consiliului local, care propune plenului sumele ce urmeaza a fi alocate pentru organizarea evenimentelor selectate. Propunerea se va face in functie de alocarile pentru aceste activitati, din bugetul municipiului pentru anul 2011.  

In 3 decembrie, un autoturism care a venit de pe strada Gheorghe Baritiu a "fortat" semaforul si a fost lovit de un autoturism care circula de pe strada Regele Ferdinand.

Al doilea accident, de vineri, 10 decembrie, s-a produs in Piata Lucian Blaga (n. red. fosta Piata Pacii) cand un autoturism care venea dispre strada Clinicilor nu a oprit la semafotul rosu si a fost lovit de un autoturism care circula de pe strada Gheorghe Sincai.

Comentarii Facebook