Vrei un corp de invidiat? Abonamente de fitness la 59 RON in loc de 130 RON la Miss Fitness in centrul Clujului! (P)


Daca vreti sa aveti un corp de invidiat sau pur si simplu sa va mentineti in forma, Miss Fitness este raspunsul. Red Deal va ofera un abonament cu 59 de lei in loc de de 130 de lei.
 
"Abonamentul Single Full Time permite accesul in cadrul salii la orice ora a programului de functionare. In cadrul acestui abonament aveti posibilitatea de a alege intre doua tipuri de antrenamente, in functie de obiectivul urmarit: abonamentul Single 1 include programul de aerobic + fitness/cardio, iar abonamentul Single 2 include programul de cycling + fitness/cardio. BONUS: 20% reducere la a doua luna de abonament!", precizeaza reprezentantii Red Deal.

Un abonament lunar la sala Miss Fitness costa 130 de lei, dar beneficiind de reducerea oferita de Red Deal platiti numai 59 de lei, facand o economie de 71 de lei.

"Miss Fitness este o sala de fitness destinata exclusiv femeilor. Intr-un spatiu aflat in centrul Clujului, de 170 metri patrati, veti gasi o atmosfera primitoare si intimitatea unei sali special amenajate pentru a intampina cerintele corpului feminin", mai spus reprezentantii Red Deal.

In cadrul salii sunt disponibile programe de aerobic, pilates si group-cycling (spinning), precum si programe de fitness, prin intermediul aparatelor de top, marca Technogym, destinate antrenarii fiecarei grupe de muschi in parte.

 

Timp de trei zile puteti profita de oferta www.readdeal.ro

Comentarii Facebook