Vrei sa iti faci un site? Acum platesti 349 lei in loc de 2300 lei pentru creare pagina web, hosting (1 an) si optimizare (SEO)! (P)

Pachetul de reducere oferit de Reddeal include creare site web, maximum 10 pagini, modul de administrare a site-ului, gazduire gratuita a site-ului timp de un an, adrese dee e-mail nelimitate, optimizare SEO ( Google, Yahoo, Bing) pe cinci cuvinte sau fraze de cautare. 

 

Alternativ puteti folosi cuponul Red Deal pentru achizitionarea unui alt pachet de servicii din gama Mister Web, beneficiind astfel de o reducere de 2.300 RON.

MisterWeb si-a castigat o buna reputatie de furnizor de incredere in domeniul tehnologiei informatiei, indeplinind cerinte de dezvoltare de aplicatii software pentru clienti din diverse domenii de afaceri, de peste 5 ani.


In calitate de companie de webdesign am definit standarde clare de calitate pentru design-ul unui site sau al unei aplicatii web, pentru continutul acestora, pentru modul de programare si optimizare a acestora pentru motoarele de cautare.

Reducerea o gasiti pe Reddeal .

Comentarii Facebook