USAMV Cluj isi cumpara opt iPad 2 cu autonomie de 10 ore pentru "ascultare muzica"


Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj se doteaza cu opt iPad 2 abia aparute pe piata, in valoare de 8.500 de euro.

Conform anuntului de licitatie ofertele trebuie depuse pana in 16 martie, cand va fi selectat castigatorul, iar desemnarea castigatorului se va face online, anunta rolicitatii.ro.

Valoarea celor 8 tablete PC marca iPad 2 este de 35.950 de lei, adica 8.549 de euro, iar contractul se inscrie intr-un proiect finantat din fonduri europene.

Tabletele PC trebuie sa aiba 9.7 inch diagonala, suport pentru afisarea de mai multe limbi si caractere simultan, un procesor de 1 GHz, camera in fata si in spate cu inregistrare video HD (n.red. numai tableta iPad 2 are doua camere).

O alta cerinta trecuta in fisa de achizitie este ca iPad -urile sa aiba o autonomie de "pana la 10 ore de navigare pe web Wi-Fi, vizionarea video sau ascultare muzica".

 

In documentatia de licitatie se specifica achizitia a 8 iPad, dar numai ultimul model scos pe piata de firma americana, iPad 2, dispune de doua camere amplasate pe partea din fata si cea din spate a gadgetului.

 

Tableta iPad 2 a fost lansata pe piata in 2 martie intr-un eveniment special organizat in San Francisco si pretul nu este cunoscut inca.

 

Citeste si...

iPad 2 a fost lansat! Steve Jobs si-a facut aparitia la eveniment spre surprinderea tuturor

Imagini de la lansarea noului iPad 2! - Galerie FOTO


Foto: Trucaj

Comentarii Facebook