Basescu catre investitori: Mergeti cu elicopterul pentru a vedea Romania, nu cu masina!


Presedintele Traian Basescu le-a recomandat investitorilor arabi sa mearga cu elicopterul pentru a vedea tara, deoarece drumurile sunt "praf".

"Avem o infrastructura de turism depasita care trebuie modernizata si avem un potential pentru dezvoltarea infrastructurii de turism exceptional. Daca vreodata vreti vrea sa vedeti cu adevarat Romania, sa nu mergeti pe sosele. Va recomand un elicopter. Trebuie sa va spun ca sunt un om care a circulat in tara, pe sosele, foarte mult, dar niciodata nu am descoperit Romania cum am descoperit-o din elicopter", a spus Traian Basescu la Forumul de Cooperare al Golfului.

Seful statului a spus ca in ultimii ani a calatorit mult cu elicopterul.

"Va pot spune ca imaginile sunt extraordinare, o tara care are munti impaduriti, o tara in care, daca mergeti in zona centrala, veti vedea cum curge apa minerala pe marginea drumului, pentru ca nu-i valorificata, o tara in care se poate face in mod egal turism balnear si turism pur si simplu. Ce-i lipseste pentru a valorifica aceste avantaje pe care Romania le are, lipseste exact infrastructura de turism si infrastructura rutiera sau feroviara", a mai spus Basescu.

Seful statului i-a invitat pe arabi sa investeasca in Romania pentru ca decalajul fata de tarile dezvoltate este mare.

"Daca privim la nevoile economiei romanesti, putem spune ca este loc de investitii in toate domeniile", a spus Basescu.

 

Citeste si...

Traian Basescu, luat cu elicopterul de pe DN 1, pentru a nu sta in trafic

 

Comentarii Facebook