Un nou superstore se deschide la Iulius Mall(P)


International Paper Business (IPB) este cel mai nou brand care s-a alăturat portofoliului de magazine din Iulius Mall Cluj. Începând de vineri, 12 iulie 2013, clienţii îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber se pot bucura de cea mai variată gamă de articole de birotică şi papetărie, oferită de IPB Superstore.

Noul magazin ocupă o suprafaţă de 530 mp şi este situat la etajul Iulius Mall, lângă Benvenuti. Clienţii Iulius Mall vor găsi pe rafturile IPB Superstore peste 25.000 de articole de cea mai bună calitate, garantate de brand-uri consacrate pe acest segment. Faber - Castell, Clairefontaine, Staedtler, Knorr Prandell, Rayher Hobby, Rotring, Milan, Uni Ball, Pelikan sau Herlitz sunt doar o parte dintre furnizorii de top ai IPB Superstore. La produsele de papetărie şi birotică se adaugă peste 200 de modele de ghiozdane, genţi şi rucsaci, realizate de cele mai importante companii europene de profil: Schneiders Bags Viena şi Undercover Germania. Pentru aceste brand-uri, IPB este unic distribuitor în România.

În acest moment, avem numeroase cereri de a extinde reţeaua în mall-uri şi centre comerciale din toată ţara. Acest fapt este în sine o recunoaştere a unicităţii şi valorii conceptului IPB Superstore de Papetărie. Cred că este momentul să spunem că IPB este un important brand din Cluj, ajuns să aibă o notorietate regională şi naţională”, a declarat Petrică Bodea, directorul IPB.

IPB aduce un concept cu totul inedit pentru segmentul de papetărie, fiind structurat pe domenii de activităţi. Printre departamentele propuse de IPB se numără „creative & hobby”, „fashion de papetărie”, „arte & design” şi „office”, fiecare cuprinzând o diversitate impresionantă de produse. În plus, IPB îşi invită clienţii la workshop-uri creative, pentru toate categoriile de vârstă.

IPB din Iulius Mall Cluj îşi începe activitatea oferind nenumărate cadouri. La marea deschidere, primii 100 de clienţi vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 80 de lei. Şirul surprizelor continuă toată vara, cu promoţii şi carduri de discount.

Comentarii Facebook