Un notar clujean explică cum se vând casele de 500.000 de euro ca pâinea caldă: Se poate face din rahat, bici


Notarul Tony Gorun a explicat cât de ușor se vând la Cluj-Napoca vilele de 450.000 de euro.

În vremuri mai putin bune se dovedesc adevărații profesioniști din imobiliare. Încrederea pe care o transmiți face ca tranzacția să ia ființă. Azi am văzut cum se poate face din rahat, bici. Și sa si pocneasca. Nici eu nu credeam ca iese și a ieșit. Tranzacție de 450.000 euro. Mă bucur s-a demonstrat ca am asemenea colaborări. Știu ei cine, nu trebuie sa spun. E ușor sa o duci pe Ana la dans cand vrea. Du-o cand nu vrea!”, a scris notarul Tony Gorun.

Ulterior s-a lamurit motivul euforiei. Un agent imobiliar a reușit să vândă o casă de jumătate de milion de euro în numai 2 zile. ”O oferta în trecut care s-a plimbat pe la multe agenţii, cu diverse preţuri mai mari sau mai mici, dar care şi-a schimbat “destinul” imediat ce am semnat-o eu în exclusivitate”, a spus agentul, conform Adevărul.ro.  

La Cluj s-au vândut rapid și vile de 1,6 milioane de euro. În luna ianuarie 2022, în Făget, în numai 3 luni s-a vândut o vilă de 1,6 milioane de euro, dotată și aranjată cu tehnologie de ultimă oră. Cu toate acestea, vorbim totuși de o vilă în Cluj-Napoca, nu pe coasta Barcelonei sau a Franței 

Casa are 436 de metri pătrați, pe un teren de 917 metri pătrați. Imobilul are patru dormitoare și un living room, spa și patru locuri de parcare.

Clujul pare raiul banilor negri! Vilă vândută în viteză cu 1,6 milioane de euro - VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook