Transilvania Construcții extinde TRC Park Cluj printr-o investiție de două milioane de euro

Compania clujeană Transilvania Construcții extinde parcul logistic TRC Park Cluj de la Jucu (din cadrul Tetarom 3) cu aproximativ 5.000 mp de depozite, în urma unei investiții de peste două milioane de euro. Lucrările se vor încheia în primăvara anului viitor, iar compania are în plan pentru 2021 o nouă extindere.

Clădirile noastre se ridică la cele mai înalte standarde de durabilitate, permițând un nivel scăzut al costurilor de operare și metenanță. În toate proiectele implementăm sisteme de control al eficienței energetice și suntem preocupați în mod constant de protejarea mediului înconjurător. Realizăm aceste extinderi succesive ale parcului logistic în urma cererilor constante venite din piață”; a declarat Andrei Timofte, directorul general al Transilvania Construcții.

TRC Park Cluj înseamnă depozite și birouri clasa A, locuri de parcare pentru camioane și autoturisme, securitate non-stop cu sistem de camere de supraveghere, împrejmuire totală a parcului, iluminare exterioară cu sisteme LED, sistem HVAC și altele. În prezent, parcul oferă aproximativ 31.000 mp de depozite logistice și birourile aferente și găzduiește șase companii, cu un total de peste 120 de angajați. AmbaFlex este producătorul global olandez al sistemelor SpiralVeyor, sisteme personalizate de manipulare a materialelor bazate pe tehnologia de transport spirală; DB Schenker este expeditorul numărul 1 în transporturile de marfă din România, iar Altex - liderul pieței de produse electronice, electrocanisce, IT&C și multimedia din țara noastră. EvoBits este o companie IT care oferă servicii de dezvoltare de soft, consultanță, găzduire web și planificare de proiect; Purmo Group România este lider în soluții sustenabile de confort termic ambiental, iar Pehart Tec Grup este unul din liderii pieței producătorilor de hârtie din România. 

Proiectul de extindere se află în faza autorizării. Execuția va începe în luna decembrie 2020 și va dura cinci luni; halele vor fi realizate din beton prefabricat – un sistem constructiv în cadre, cu închideri perimetrale cu panouri de tip sandwich, cu spumă la interior. Întreaga echipă de proiect înseamnă peste 150 de persoane. În urma extinderii, parcul va putea găzdui până la cinci noi chiriași, dintre care o parte au și pre-contractat spațiile.

Transilvania Construcții este o companie clujeană de dezvoltări și investiții imobiliare înființată în 1990 și care deține în prezent un portofoliu de 150.000 mp (zonă construită) de imobile comerciale. Rețeaua TRC Parks include TRC Park Transilvania, TRC Park Cluj și TRC Park Bacău. Compania are în curs de finalizare și o investiție pentru Banca Transilvania. 

Comentarii Facebook