ȚEAPĂ cu LOCURI de MUNCĂ ÎN ITALIA - LAVORO.IT

 

Proprietarii site -ului Lavoro.it continuă să dea țepe celor care își caută un loc de muncă în Italia. 

 

Știri de Cluj a scris mai multe articole care prezintă modul de lucru al acestor țepari. dar multă lume continuă să îi cadă în plasă.

 

Va scriu ce-i drept prea tarziu pentru a mai putea face ceva pentru mine, dar poate pot ajuta pe altii sa nu mai fie pacaliti.

 

Am fost pacalita de acest individ ieri chiar. Am trimis documentele pe mail pentru a obtine un loc de munca pentru mine si sotul meu si am transferat o suma de bani nu prea mare ce-i drept pentru un asa zis contract de asistenta juridica.

 

Firma care ne-a contact se folosete de antetul firmei LAVORO.IT, firma care exista de altfel, am verificat in prealabil si care  are filiale in toata Italia.

 

Tipicul este acelasi, dar oarecum imbunatatit. Trebuie sa-l suni urgent, sa-i dai un cod, primesti niste documente, le semnezi, le scanezi si le trimiti inapoi. Apoi te preseaza sa trimiti o dovada de plata, pentru contractul de asistenta juridica, prin banca cu modalitate SEPA, ca el sa nu plateasca comisioane bancare si daca nu poti, tot el te ajuta sa faci un transfer rapid MONEYGRAM. Daca nu te ameninta ca pierzi locul, in favoarea altcuiva.

 

Nici nu stiu ce sa facem am trimis copii de buletin, tot felul de date personale, se poate folosi de ele? Habar nu am. Ne vom adresa si politiei in acest sens”, ne-a relatat Adna.

 

În ultimele luni am primit pe adresa redacției zeci de emailuri din partea celor păgubiți.

 

RUGĂM CA CEI CARE CITESC ACEST MATERIAL SĂ ÎI DISTRIBUIE PENTRU A AJUNGE LA CÂT MAI MULTĂ LUME.

 

ROMANIA LAVORO țepuiește pe bandă rulantă românii care visează la slujbe în Italia. ”Trebuie să ne facem noi DREPTATE?”

Comentarii Facebook