Târg de Turism la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Vezi când va avea loc și de ce oferte poți beneficia (P)


Cea de-a șaptea ediție a deja celebrului Târg de Turism va avea loc în perioada 12 - 14 februarie 2016 și se va desfășura în incinta Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de agentia Amprenta in colaborare cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania – ANAT.

In timpul celor trei zile, cei interesati de achizitionarea unui pachet turistic vor putea gasi o multitudine de oferte in cadrul celui mai mare Targ de Vacante din Transilvania.

Vacantele mult dorite pot fi rezervate si achitate pe loc, putand fi alese din cele mai bune oferte puse la bataie de cei peste 30 de expozanti.

Aceasta editie a targului de vacante aduce impreuna cei mai mari turoperatori de turism si agentii de turism din Romania. Eximtur, Paralela 45, Christian Tour, Mareea, Arsenal Park, Aerotravel, Filadelfia, Tui Eurolines, Z Tour, Mr. Peter, Happy Tour, Croaziere.net, Select Travel, Holiday Store, Nord Travel si multi altii isi asteapta vizitatorii cu oferte in regim early booking (reduceri de peste 25%) si cu reduceri consistente valabile doar pe perioada evenimentului.

Anul trecut Targul de Turism a adus in cele trei zile peste 10,000 de vizitatori unici datorita locatiei centrale si ofertelor deosebit de atragatoare.

“Ne bucuram in fiecare an de tot mai multi vizitatori interesati de achizitionarea unei vacante, dar si de expozanti care ofera reduceri foarte mari la vacante in intreaga lume.” declara Bianca Szocs, PR in cadrul agentiei Amprenta.

Accesul publicului este gratuit, iar orarul de vizitare este de vineri pana duminica intre orele 10:00 – 19:00.

Comentarii Facebook