Spații de închiriat în Olimpia Business Center, prima clădire office clasa A din Cluj, cu certificatul BREEAM Excellence


Olimpia Business Center, prima clădire de birouri clasa A din Cluj-Napoca, cu certificatul Breeam Excellence pune la dispoziție spații de închiriat. Imobilul este situat pe Calea Dorobanților 98-100.

Pentru mai multe informații despre spațiile disponibile, sunați la numărul de telefon: 0745.779.839

DESPRE CLĂDIRE

OLIMPIA BUSINESS CENTER – A DOUA TA CASĂ este un concept nou de centru de afaceri bazat pe implementarea instrumentelor BMS (Building Management System) și responsabilizarea chiriașilor privind consumurile de energie, apă și căldură.

Cladire verde certificată

Încadrată în clasa A de performanță energetică și certificată “Cladire Verde” de către organismul internațional BREEAM din Marea Britanie, OLIMPIA BUSINESS CENTER demonstrează capabilitatea de a oferi unele dintre cele mai moderne și confortabile spații de birouri din Cluj-Napoca.

Prima clădire de clasa A din oraș

Inaugurată în martie 2006 ca prima clădire de birouri de clasa A din Cluj-Napoca, OLIMPIA BUSINESS CENTER dispune de o suprafață utilă de 5770 mp din care 4800 mp spații de birouri, 47 de locuri de parcare interioare si exterioare, 2 lifturi de mașini și 2 ascensoare de persoane OTIS, control acces 24/7. Clădirea a fost proiectată în așa fel încât să vină în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu handicap locomotor.

Servicii de calitate

Partea de management a clădirii include servicii de securitate, întreținere, curățenie, recepție și administrare.

Comentarii Facebook