SISTEC organizează la Cluj-Napoca evenimentul ”Ține pasul cu tehnologia”

 

Cea de-a doua ediție a evenimentului ”Ţine pasul cu tehnologia – module noi”, adresat în principal companiilor producătoare care folosesc deja abas, dar şi celor din industria locală, este organizat de SISTEC, la Cluj-Napoca, în 22 octombrie.

 

SISTEC lansează invitația noilor clienți abas și top managerilor din companiile producătoare din zonă, pentru a afla care este impactul adoptării tehnologiei ERP inovative, deschise și flexibile, în termeni de creștere a productivității, calității și acurateţii livrării produselor.

 

Pentru a vă rezerva un loc la acest eveniment, trebuie să trimiteți un mesaj la marketing@sistec.ro.

 

abas ERP sustine toate companiile de productie, distributie si servicii printr-o abordare de business integrata bazata pe informatie, oameni, procese / practici si tehnologie care se refera la toate aspectele din viata unui produs.

 

Fie ca vorbim despre procese complexe, automate ale lantului de aprovizionare, eBusiness sau aplicatii mobile - abas ERP creaza oportunitati pentru dezvoltarea avantajului competitiv. In acest fel, clientii se pot concentra pe imbunatatirea produsului, stabilirea si extinderea relatiilor client-furnizor. abas reuneste intreg portofoliu ERP intr-o arhitectura unificata, astfel incat se poate alege combinatia potrivita pentru fiecare companie.

 

Metoda folosita pentru modernizarea continua a software-ului abas este unica pe piata ERP. Acest lucru este extrem de valoros pentru utilizatorii abas deoarece la momentul actualizarii, clientului ii este oferita cea mai buna solutie, in timp ce modificarile individuale si setarile sunt mentinute.

 

abas ERP ofera companiilor solutii pentru produs si planificarea portofoliului, costuri si analize, fabricatie si vanzari fiind suportul pentru a livra la timp valoare. Suita de produse abas include managementul proceselor din intreprindere, gestionarea datelor, colaborarea extinsa a companiei, managementul de proiect, managementul cerintelor, integrare si vizualizare la nivel global”, precizează oficialii SISTEC.

 

Platforma ERP oferită de compania Abas Software AG și Sistec permite dezvoltarea de produse reunind toate cunoștințele inter-domenii într-o singură locație, accesibilă tuturor utilizatorilor autorizați, indiferent dacă aceștia sunt situați în cadrul organizației sau în lume.

 

Avantajele sunt multiple, se colaborează în mod eficient în toate etapele procesului de dezvoltare a produsului, excelând într-un mediu de afaceri dispersat la nivel global. Dacă principalele provocări cu care vă confruntați sunt legate de: gestionarea complexității în creștere a producției; îmbunătățirea proceselor și a rezultatelor în raport cu schimbările la nivel de complexitate și diversitate a produsului, performanță, inovativitate și calitate; reducerea costurilor și optimizarea resurselor fără a face rabat de la calitate; reducerea timpului de livrare a produsului.

Dintre avantaje, mai amintim:


·         Performanța de implementare 

 

·         Flexibilitate în modelarea proceselor

 

·         Posibilitatea de a realiza customizari specifice companiei

 

·         Echipa de specialiști dedicată proiectului dumneavoastră

 

·         Implicare activă a partenerului german în proiectele locale

 

·         Interfață prietenoasă, simplitate în utilizare

 

 

·         Disponibil în 28 de limbi.

 

La evenimentul din 22 octombrie vor avea loc prezentări ale modulelor abas ERP si solutii IT dedicate pentru o bună funcţionare a întreprinderilor.

 

Evenimentul va avea loc la sala de conferințe a hotelului City Plaza din Cluj-Napoca.

 

Cei care doresc să își rezerve un loc în sală, trebuie să trimită un mesaj pe adresa marketing@sistec.ro cu numele, funcţia şi datele de contact ale fiecărui participant. 

 

Agenda evenimentului:

 

Ora         Titlu             Speaker

9:30Inregistrare

9:45Prezentare SistecAlexandru Teodorescu -director vanzari Sistec

10:00Prezentare abas Alina Duta – BU manager abas

10:15Mentenanta echipamente (MRO)Lucian Margin – consultant abas

10:45Pauza de cafea

11:00Planificarea si programarea productiei (APS)Lucian Margin – consultant abas

11:45Controlul calitatii (CC)Lucian Margin – consultant abas

 

12:15Pauza de cafea

 

 

12:30Solutii IT dedicate – CloudAlexandru Teodorescu – director vanzari Sistec

12:45Solutie Managementul Documentelor (DMS)Alexandru Teodorescu – director vanzari Sistec

13:15Pranz & Networking

Comentarii Facebook