Se lansează zborul Cluj - Constanţa. Orar și detalii despre zboruri


Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță reluarea zborurilor directe spre Constanţa, începând din sezonul de vară 2022.

Zbor Cluj - Constanța din iunie 2022

În data de 20 iunie 2022, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se vor relua zborurile regulate sezoniere spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Zborurile spre litoralul Mării Negre vor fi operate cu 3 frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri şi vineri, după cum urmează:

Destinația

Debut rută

Zile de operare

Program de operare


Constanța (CND)


20 iunie 2022

Luni, Miercuri

CLJ 14:45 - CND 15:50

CND 19:30 - CLJ 20:35

Vineri

CLJ 19:20 - CND 20:25

CND 21:10 - CLJ 22:15

Zbor Cluj - Constanța - Se poate ajunge direct pe litoral

În contextul pandemiei Covid-19, litoralul românesc aduce în prim-plan o ofertă turistică atractivă pentru pasagerii care doresc să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Cluj, iar zborurile companiei Blue Air vor contribui la redescoperirea obiectivelor turistice româneşti, fiind susţinut astfel turismul intern. 

Zbor Cluj - Constanța - Zborul durează o oră

La doar o oră distanță, ruta care conectează Clujul de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie.

Dacă anul trecut zborurile spre Constanţa erau operate cu 2 frecvenţe pe săptămână, creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către compania aeriană Blue Air pentru anul acesta, de la 2 la 3 frecvenţe săptămânale, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile, către riviera Mării Negre.

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a precizat că ”reluarea zborurilor spre Constanța este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională, iar decizia companiei Blue Air de suplimentare a frecvenţelor de la 2 la 3 zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internaţional Cluj confirmă interesul crescut al pasagerilor pentru legătura aeriană cu litoralul Mării Negre.  

Totodată, creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar zborurile spre Constanţa. aduc o conectivitate excelentă şi rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale”.

Comentarii Facebook