Coral Impex domina piata serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie din Cluj VIDEO si FOTO (P)

Compania Coral Impex domina piata serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie din Cluj, mai ales dupa ce a realizat investitii in utilaje de ultima generatie si in traininguri pentru angajati.



"Compania Coral Impex este o societate care se ocupa cu prestarea serviciilor de deratizare, dezinfectie, dezinsectie si tratamente fitosanitare. Serviciile oferite de compania noastra sunt oferite atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, pornind de la asociatii de locatari, apartamente de bloc, laboratoare de cofetarie, mall -uri, fabrici si pana la depozite si alte societati care au nevoie de astfel de servicii", a declarat Ciprian Bogaciu, director comercial al Coral Impex.

 

Firma este prezenta pe piata din Cluj-Napoca incepand cu anul 2006 si are, in prezent, peste 60 de angajati si cele mai moderne utilaje. "Din dorinta de perfectionare continua am implementat si certificat sisteme de management moderne, sistemul de management al calitatii ISO 9001, managementul mediului ISO 14.001 si sanatatea si securitatea ocupationala, ISO 18.001. Toate eforturile noastre sunt indreptate spre multumirea populatiei. Incepand cu anul 2007, societatea noastra este membru in cadrul British Pest Control Association, care este o asociatie a firmelor de profil din Europa, care reuneste cele mai importante astfel de societati din zona. Ultimii ani au adus schimbari majore in mediul de afaceri, de aceea societatea si-a diversificat cat mai mult oferta pentru clienti. Astfel, pentru clientii din industria alimentara sau cea farmaceutica, unde impunerile legislative spun ca nu este permisa decat folosirea unor anumite produse, am pus la punct tehnici speciale de combatere, ecologice, moderne, prin care am reusit sa atragem foarte, foarte multi clienti. Astfel, in prezent, derulam contracte de colaborare cu numeroase hoteluri, restaurante, mall -uri, fabrici de medicamente, depozite farmaceutice, laboratoare de cofetarie, chiar si cu asociatii de proprietari. Avem contracte chiar si cu persoane fizice care au avut incredere in noi si care fac lucrari cu societatea noastra", a mai spus Ciprian Bogaciu.

Pentru a ajunge numarul 1, compania Coral Impex a investit foarte mult in echipamente de ultima generatie.

"Echipamentele folosite de societatea noastra sunt printre cele mai moderne din Romania. Ele sunt achizitionate din strainatate de la cele mai importante firme producatoare. Utilizand astfel de utilaje reusim sa garantam eficienta serviciilor prestate de societatea noastra. Atunci cand am inceput sa lucram pe piata din Cluj-Napoca si noi am avut o surpriza, deoarece cetatenii erau obisnuiti cu societati care numarau 1-2 angajati si care mai mult bateau din usa in usa ca sa obtina astfel de lucrari. Noi avand o experienta bogata in spate, inca din 1993 activam in acest domeniu, am stiut ce anume trebuie folosit, ce fel de utilaje si substante, astfel incat populatia sa fie multumita. Am investit foarte mult in echipamentele de lucru, in echipamentele de protectie a operatorilor nostri, dar si in instruirea acestora. Sunt instruiti  permanent si vreau sa va spun cu mandrie ca avem tehnicieni, care au in spate o experienta de 8-10 ani", a mai declarat Bogaciu.



Compania Coral a obtinut premii importante pentru activitatea derulata in ultimii ani atat de la institutii din Romania, cat si din strainatate.



"Eforturile deosebite facute de societatea noastra au fost rasplatite cu obtinerea a numeroase premii si diplome. In fiecare an Coral Impex a fost premiata atat de institutii din tara, cum ar fi Camera de Comert si Industrie  sau Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Toate aceste premii ne-au fost acordate datorita eforturilor si activitatii noastre intense. Ne dorim foarte mult ca populatia sa fie multumita de serviciile noastre. De asemenea, acum cativa ani, am obtinut doua diplome foarte importante pentru noi. Una dintre ele din partea Uniunii Europene a Intreprinderilor Mici si Mijlocii, un trofeu international. Obtinerea acestui trofeu ne-a incurajat sa mergem mai deparet pe acelasi drum si anume de a face lucrurile cat mai bine. Am obtinut si un premiu din partea Asociatiei Mondiale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii, ceea ce ne numara printre putinii din Romania care au obtinut astfel de premii. Suntem o companie care isi doreste sa fie mereu competenta si eficienta si ne dorim sa satisfacem nevoile clientilor. Onestitatea si corectitudinea sunt esentiale in modul nostru de a face afaceri. Clujenii pot apela cu incredere la serviciile noastre pentru ca ne onoram promisiunile si avem o experienta foarte mare", a mai spus Ciprian Bogaciu.

 

 

Comentarii Facebook