Sapte oferte pentru contractul de modernizare a liniei de tramvai din Cluj Napoca!


Sapte firme au depus oferte pentru contractul de refacere si modernizare a liniei de tramvai din Cluj Napoca, in valoare de 78,8 milioane de lei.

Joi, 3 martie, a avut loc deschiderea pe SEAP a ofertelor depuse pentru obiectivul "Sapte oferte pentru contractul demodernizare a liniei de tramvai din Cluj Napoca".

Vezi fimele care au depus oferte:

1. ALPINE S.A.
2. BALZOLA CONSTRUCTII S.R.L.
3. ISAF- SOCIETATE DE SEMNALIZARI SI AUTOMATIZARI FEROVIARE S.A.
4. MARI-VILA COM S.R.L.
5. MARTIN ROSE ROMANIA
6. SOCIETATEA DE CONSTRUCTII IN TRANSPORTURI BUCURESTI S.A.
7. SWIETELSKY Baugesellschaft mbH


Reprezentantii primariei Cluj Napoca sustin ca "cele 7 oferte sunt in prezent in evaluare, iar firmele trebuie sa indeplineasca cateva cerinte minime de calificare precum: cifra medie de afaceri pentru anii 2007, 2008 si 2009 de minim 100.000.000 de lei sau echivalent euro, indeplinirea in ultimii 5 ani a cel mult 3 contracte prin care sa se fi executat lucrari similare celor cuprinse in caietul de sarcini, respective executie linie de tramvai, cu valoarea cumulata de cel putin 100.000.000 lei fara TVA, urmatoarele dotari tehnice sunt minimale si obligatorii " precum statie topo totala (minim 1 buc), excavator multifunctional (minim 4 buc.), buldozer/greder dotat cu echipament laser (minim 2 bucati), precum si altele legate de dotari tehnice si dispunerea de personal calificat".

Modernizarea liniei de tramvai se va face pe doua sectoare: Manastur - Piata Garii, de 11,49 km, cu o valoarea totala de 76.8milioane de lei, si a tronsonului Piata Garii " Bdulevadul Muncii, de 14,18 km si o valoare totala de 86.2 milioane de lei.

Lucrarile ar urma sa inceapa in aceasta primavara si sa dureze 46 de luni.

 

Citeste si...

Omul lui Vantu, Dan Stratan, face consultanta pentru Sorin Apostu. Firma Relians Corp incaseaza un milion de euro de la primaria Cluj-Napoca

Emil Boc si Elena Udrea semneaza vineri la Cluj, contractul pentru refacerea liniei de tramvai si a parcului central "Simion Barnutiu"

Prin contractul de modernizare a liniei de tramvai si a parcului central din Cluj Napoca vor fi create 600 de locuri de munca

Comentarii Facebook