Sanda Ardelean, noul administrator al GOTO Parking: Vrem să realizăm o parcare supraterană la Aeroportul Cluj


GOTO Parking, parcarea din incinta Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, are, din 1 iulie, un nou administrator. Este vorba despre Sanda Ardelean, care are o experiență de 15 ani în cadrul companiei. 

GOTO Parking este cea mai modernă parcare de aeroport din România, situată în proximitatea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Așteptările de la mine în calitate de administrator al GOTO Parking sunt de a identifica factorii cheie pentru succesul business-ului, dar și de a fi un lider vizionar. În următorii ani, mă voi concentra atât pe aceste două aspecte, extrem de importante, ci și pe continuarea implementării proiectelor avute deja în vedere, digitalizarea fiind o prioritate. Mai ales că ne dorim ca totul să le fie cât mai la îndemână clienților, iar experiența pe care o au în parcarea noastră să fie una cât mai pozitivă și practică. Totul în contextul în care, până la finalul acestui an, ne așteptăm să atingem pragul de 500.000 de mașini parcate”, a declarat Sanda Ardelean, noul administrator al GOTO Parking. 

Reprezentanții companiei își doresc să țină pasul cu creșterea accelerată a traficului de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca. Tocmai de aceea, și-au propus ca, în viitor, să demareze construcția unei parcări supraterane, pentru a face față cererii și, în același timp, pentru a continua să ofere condiții la nivelul celor din parcările de aeroport din Europa Occidentală. De asemenea, GOTO Parking continuă investițiile în modernizare și digitalizare, cu scopul de a implementa soluții cât mai simple și practice, cum ar fi dotarea parcării cu propriul sistem de WI-FI, extinderea numărului de stații de încărcare electrice și identificarea mai multor soluții automatizate de plată.

Un alt proiect al GOTO Parking este construirea unei parcări supraterane în aceeași locație, pentru a suplimenta locurile actuale. GOTO Parking are acum la Aeroportul Cluj 500 de locuri de parcare. 

Parcursul profesional al Sandei Ardelean

Originară din Zalău, Sanda Ardelean a urmat cursurile Facultății de Studii Europene, specializarea Relații Internaționale, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, oraș în care a ales să rămână pentru a-și construi o carieră. Sanda Ardelean a intrat în echipa GOTO Parking în anul 2007, primul rol pe care l-a avut fiind cel de derulator de contract. Apoi, în 2011, a preluat UTI Parking (GOTO) ca manager proiect, iar anul acesta, a acceptat postul de administrator. 

Poziția pe care a ocupat-o anterior a contribuit semnificativ la pregătirea acesteia pentru noul rol pe care îl are din 1 iulie în cadrul GOTO Parking. Noul rol este o provocare pe care a acceptat-o deoarece crede în potențialul de dezvoltare al GOTO Parking și își dorește să își folosească în acest scop toată experiența acumulată în cei 15 ani petrecuți în cadrul companiei.

Investițiile realizate de GOTO Parking

Parcarea beneficiază de sistemul LPR (License Plate Recognition, pentru identificarea numerelor de înmatriculare auto), dar și de un sistem modern de plată prin intermediul aplicației yeParking și de posibilitatea de rezervare din timp a locului de parcare, cu ajutorul aplicației Zen Parking, pentru a evita timpii lungi de așteptare. Clienții GOTO Parking se pot bucura de marcaje care au rolul de a fluidiza traficul, de un sistem de iluminare modern, dar și de siguranță în interiorul parcării, deoarece obiectivul este supravegheat cu ajutorul unui sistem video.

Din 2019, de la preluarea parcării aeroportului din Cluj, reprezentanții GOTO Parking au modernizat și adaptat acest obiectiv de interes dorințelor clienților, oferind servicii similare cu cele întâlnire pe orice aeroport european pentru a reduce stresul și imprevizibilitatea de a găsi un loc de parcare într-una dintre cele mai tranzitate zone din municipiul Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook