Salariu curier 2024! Cât câștigă un curier pe lună, cu tot zi prime și ore suplimentare


În prezent, sunt 3.368 de posturi vacante pentru poziţia de responsabil livrări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Salariu curier 2024. Un angajat pe poziţia de responsabil de livrări are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 850 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Rolul de responsabil livrări este frecvent în cadrul companiilor de comerţ online sau de curierat, fiind responsabil de coordonarea şi optimizarea procesele de livrare. Candidaţii potriviţi au experienţă în logistică, cunoştinţe SAP şi sunt responsabili de eficienţa distribuţiei. Atribuţiile includ gestionarea echipei de livrare, optimizarea rutelor şi asigurarea unui serviciu de livrare prompt şi calitativ. Oferta salarială este între 550 şi 850 euro net, fiind active joburi la nivel naţional“, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de sărbători, abonament clinică privată, traininguri şi cursuri şi zile libere suplimentare.

În prezent, 3.368 de posturi vacante pentru poziţia de responsabil livrări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. 

Comentarii Facebook