Ryanair va zbura de la Cluj spre Londra Southend


Ryanair va opera, din aprilie 2019, cursa spre Londra Southend cu o frecvență de trei zboruri săptămânale.

”Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru Vara 2019”, a precizat Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager CEE & Balkans, Ryanair.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, domnul Viorel Federiga, a declarat că acest zbor ”va reprezenta o bună oportunitate pentru toţi pasagerii din Transilvania şi un pas important pentru dezvoltarea viitoare a aeroportului”.

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, a spus că negocierile cu Ryanair se poartă de mulți ani. ”Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută”, a spus Ciceo.

În luna decembrie 2018, Aeroportul Cluj a inaugurat două noi porți de îmbarcare, situate chiar deasupra celor existente acum. Această investiție va permite dezvoltarea Aeroportului și creșterea numărului de pasageri. 

Aeroportul Cluj a inaugurat noile porți de plecare. Cum arată - FOTO

Comentarii Facebook