Miercuri 24 Aprilie

Rosal și Brantner au pierdut salubrizarea și deszăpezirea în Cluj. Silviu Prigoană cheamă DNA -ul

 

Silviu Prigoană, fostul proprietar al companiei Rosal, reclamă ilegalități în cazul licitației petru salubrizare stradală și deszăpezire de la Cluj-Napoca. 

 

Eu nu mai sunt acționar de 4 ani de zile în compania Rosal, dar, de pe margine, așa ca un chibiț din galerie, pot să comentez situația pentru că am ceva date. Am înțeles că au fost făcute unele clarificări la licitație înainte și prin clarificări compania care a adjudecat licitația a fost anunțată că e descalificată înainte de licitație, dacă se prezintă într-un anumit fel la licitație. Dânșii s-au prezentat într-un anumit fel la licitație și nu au fost descalificați, chiar au fost declarați câștigători.

 

Pe ambele sectoare au pus aceeași sumă, dar prin clarificările care au fost date de instituțiile abilitate ale statului român s-a spus că nu poate să participe în ambele părțile cu aceeași sumă pentru că vor fi descalificați, dar văd că au fost aplaudați. 

 

A fost o greșeală de interpretare a comisiei sau probabil e o ..., dar eu sunt obișnuit, pentru că noi majoritatea contractelor, când eram eu președintele companiei, le câștigam în instanță. Așa s-a întâmplat și la Suceava și la Cluj de două ori. Eu sunt convins că tot firma Rosal va fi declarat câștigătoare în final de către instanță”, a declarat Silviu Prigoană, în exclusivitate pentru Știri de Cluj.

 

Întrebat dacă crede că este vorba despre corupție, Silviu Prigoană a acuzat neglijența în serviciu. ”Nu putea să fie o asemenea greșeală, pentru că sunt mai multe greșeli în dosarul cu pricina, pentru că am mai aflat de la cineva de la dezvoltare, de la Rosal, exact care a fost parcursul documentelor și a fost rea intenție, nu o greșeală. Sunt mult mai multe greșeli. Documentele care au fost trimise, cererile care au fost făcute încalcă flagrant legea. 

 

Conform legii niște clarificări trebuiau trimise în 3 zile lucrătoare, iar Primăria, prin comisia de licitație, a cerut clarificări în 24 de ore”, a mai adpugat Prigoană.  

 

Fostul acționar al Rosal crede că ”DNA -ul se poate sesiza și pentru neglijență în seviciu, nu trebuie să fie furăciune sau prostie, mai există și prostie. Adică și prostia se sancționează pe codurile penale și civile în România”. 

 

Prigoană crede că toate firmele vor contesta licitația.

 

NEREGULI la atribuirea contractului de deszăpezire a Clujului. Firma SUPERCOM trebuia descalificată

Comentarii Facebook