Directorul Directiei de Finante Cluj: "Daca greva continua salariile bugetarilor in 14 si 15 octombrie nu vor fi platite"


Directorul Directiei de Finante Cluj, Mihai Costin, a declarat ca daca greva va mai tine cateva zile sistemul financiar va fi blocat. Salariile bugetarilor, care trebuie platite de la Trezorerie in 14 si 15 octombrie, nu pot fi platite.

Costin a mai precizat pentru Stiri de Cluj ca incasarile nu pot fi facute, dar ca va incerca sa discute cu angajatii de la Trezorerie pentru a-si relua activitatea.

"Suntem blocati acum, dar ar trebui sa fie unele solutii. Blocjul de la Trezorerie e cel mai grav pentru ca nu pot fi incasati bani si nici facute plati. Salariile Bu. Faptul ca nu lucreaza Trezoreria creeaza probleme, astfel încât nu mai intra bani la bugetul de stat, nu se fac plati. Daca greva continua salariile bugetarilor in 14 si 15 soctombrie nu vor fi platite", a mai spus Mihai Costin.

Angajatii de la Directia Generala a Finantelor Publice Cluj au intrat in greva la ora 9.00, dupa ce miercuri au pornit protestele la ora 14.20. Ei cer plata stimulentelor pe care nu le-au mai primit de doua luni.

Comentarii Facebook