România eliminată din cataloagele tipărite de TUI

 

România a fost eliminată din cataloagele tipărite de TUI în aceasta toamnă, a declarat Corina Martin, preşedintele ANAT.

 

Reprezentanţii TUI ne-au anunţat că România nu mai apare în cataloagele TUI, dar apare în mediul online. Apare în produsele online scoase la vânzare de TUI. Nu mai este în catalogul tipărit, printat. Sigur că nu este bine, aici sunt discuţii în care intervine MDRT (Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului)”, a spus Martin, conform Mediafax.

 

În anul 2009, MDRT a semnat un contract cu TUI pentru ca turoperatorul să revină din 2010 în România. ”Evident că este un semnal negativ. Din punctul nostru de vedere, vrem ca în sezonul 2013 lucrurile să reintre în normal în relaţia cu TUI, astfel încât să dovedim că litoralul şi, bineînţeles, restul desţinaţiilor româneşti, merită atenţia cuvenită. Relaţia de negociere şi de discuţie esre purtată exclusiv între TUI şi MDRT”, a mai afirmat Martin.

 

Dacă TUI s-ar retrage din România sigur că de aici încep foarte multe probleme, aşa cum s-a întâmplat acum şase ani, atunci când a început acel scandal al plajelor”, a mai spus şefa ANAT.

 

Cataloagele tipărite ale TUI au tiraje de milioane de exemplare şi se difuzează în mai multe ţări.

 

Țara noastră apare totuși în România cu opt hoteluri în cataloagele Thomas Cook Neckermann şi cu şase hoteluri în cataloagele pentru piaţa polonezâ.

Comentarii Facebook