REAL ii pacaleste pe fata pe clujeni! Fiti atenti cand cumparati brazi, pentru ca pretul "REAL" este dublu fata de cel afisat- FOTO

REAL nu afiseaza pretul REAL, ci unul cu 50% mai mic! Cazul ne-a fost semnalat de un cititor care ne-a trimis fotografiile care demonstreaza ca pretul afisat de REAL nu este deloc cel "real", ci doar jumatate din cat vei plati cand ajungi la casa.

 

Cititorul nostru a cumparat bradul in seara de 24 decembrie , ora 19, cand , dupa cum ne-a spus, decoratiunile de Craciun fusesera deja retrase, iar in magazin mai erau cel mult 10 brazi.

 

"M-am dus sa cumpar un brad, in seara de ajun, la spartul targului cum s-ar spune. Nici nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa fiu pacalit in acest hal. Brazii erau amplasati chiar la intrarea in magazin, in dreapta. Erau afisate trei preturi: 20 de lei, 10 lei si inca o data 20 de lei. Deasupra celui cu 10 lei scria ca beneficiezi de reducere daca faci cumparaturi de 300 de lei din magazin. Prin urmare am dedus, pentru ca eu nu urma sa cumpar de 300 de lei, ca voi plati 20 de lei pe brad. Vreau sa mentionez ca era un brad de vreo 70 de cm, nu va ganditi la unul de doi metri.  Cand am ajuns la casa sa il platesc, casierul mi-a spus ca trebuie sa cheme pe cineva pentru ca bradul nu are nicio eticheta. In final nu a chemat pe nimeni, ci a vorbit la telefon. Doamna de la telefon i-a spus ca pretul bradului este 39,99 lei, adica dublu fata de cel afisat. I-am spus domnului de la casa ca nu cred ca este atat pentru ca era afisat mare 20 de lei. A zis ca atat i s-a comunicat, asa ca l-am platit si m-a dus la Relatii clienti, amplasat chiar langa brazi, sa intreb de ce costa atat. I-am aratat doamnei de acolo ca scrie mare cat costa si nu apare nicaieri un alt pret. Mi-a raspuns cu nonsalanta: <<probabil au uitat colegii de la raion sa il afiseze>>", ne-a scris D.G., pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

 

 

 

 

 

"In realitate cei de la Real nu au uitat deloc sa afiseze pretul pentru ca pretul era afisat. Atat doar ca era cu 50% mai mic decat cel REAL. Am facut si o reclamatie, dar nu cred ca se va intampla nimic, pentru ca nici macar numar de inregistrare nu am primit la ea", ne-a mai scris cititorul nostru.

 

 

Nu uitati, daca aveti si Dvs informatii sau imagini care doriti sa fie publicate, le asteptam pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook