PSD Cluj vrea sa inchida hipermarket -urile o zi pe saptamana! - VIDEO


PSD Cluj a anuntat ca va face o propunere legislativa prin care hipermarket -urile din toata tara sa fie inchise o zi pe saptamana pentru stimularea producatorilor si a micilor magazine.

Initiativa ii apartine lui Ioan Oleleu, vicepresedintele Departamentului de Agricultura din PSD, care a declarat ca este vorba despre "o campanie impotriva adaosurilor pe care le practica marile lanturi, iar propunerea de inchidere pe o zi ar crea acea posibilitate ca o parte din consumatori sa se indrepte spre pietele din oras si spre micile magazine".

Oleleu a precizat ca va inainta un proiect prin intermediul parlamentarilor PSD, care ar trebui sa "imbrace" o forma legislativa pentru a putea fi pusa in aplicare.

"Cred ca in weekend va fi foarte greu sa inchidem hipermarketurile pentru ca foarte multi oameni isi fac cumparaturile in weekend. Cea mai buna zi ar fi in mijlocul saptamanii", a mai declarat Ioan Oleleu.

Vicepresedintele Departamentului de Agricultura din PSD a mai precizat ca oamenii vor fi incantati de aceasta masura, care va duce la scaderea preturilor. "Nu cred ca ne vor critica pentru ca la acelasi pret sau chiar mai mic, aceleasi produse vor putea fi cumparate si din alte locuri", a mai spus Ioan Oleleu.

Inchiderea hipermarket -urilor va viza numai raioanele cu produse agro-alimentare, iar oamenii vor putea cumpara haine sau alte produse.

Comentarii Facebook