Miercuri 24 Aprilie

Produs de Bucovina a deschis magazin in Iulius Mall Cluj


Treizeci de producatori de lactate si preparate din carne se reunesc in Transilvania sub acoperisul "Produs in Bucovina", la Iulius Mall Cluj.

"Produs in Bucovina", un magazin care raspunde preferintelor ardelenilor in privinta lactatelor si preparatelor de carmangerie. "Produs in Bucovina" se prezinta clientilor nu doar cu mancaruri savuroase, dar si cu un concept atractiv de magazin, care transpune in realitatea moderna a orasului, intr-un shopping mall, o gospodarie taraneasca. Strajuit de gard si de poarta specifica Bucovinei, spatiul de servire a clientilor intruchipeaza ograda taraneasca in decorul pictat al obcinelor. Interiorul magazinului este desavarsit cu stergare, tesaturi si blide pentru a aduce in Transilvania atmosfera specifica satului bucovinean.

"Produs in Bucovina" este partenerul companiei Iulius Group si a deschis in Iulius Mall Cluj al doilea magazin din reteaua nationala de mall-uri Iulius dupa cel inaugurat, in martie 2010, in Iulius Mall Suceava.

Compania Norbliss Health Solution din Cluj este partenerul Asociatiei "Produs in Bucovina" pentru a promova si a vinde in Ardeal - pentru prima oara in Cluj-Napoca, la Iulius Mall - calitatea alimentelor 100% naturale. "Produs in Bucovina" prezinta si comercializeaza atat lactatele si produse de carmangerie ale firmelor Laktotrio si Killer, din comuna suceveana Horodnic, cat si ale altor 28 de producatori de pe Obcinele Bucovinei.

Laktotrio este vestit pe meleagurile bucovinene si nu numai pentru lactatele si branzeturile traditionale, naturale si proaspete. Laktotrio livreaza sortimentele care au transformat producatorul in veritabila marca: svaiter, branza dulce, cas si telemea de vaca, urda si cas de oaie, branza burduf si cascaval de Horodniceni, precum si smantana cu peste 25% continut de grasime. Ingredientele folosite sunt laptele de vaca de buna calitate, in stare proaspata, laptele de oaie, cheagul natural si sarea, fara aditivi sau E-uri. Echipamentele automatizate asigura procesarea si atenta prepararea a produselor, in conditii de igiena, de securitate alimentara, depozitare si transport la norme europene.

In 15 ani de activitate, Killer S.R.L. si-a dobandit faima in nordul tarii si peste hotare. Carnea este proaspata, procesata cu tehnologie de ultim moment, achizitionata cu fonduri SAPARD, iar produsele satisfac cele mai exigente preferinte. "Meniul" Killer, companie care "omoara doar concurenta", numara produse traditionale (toba extra, leberwursti), specialitati (jambon, kaizer, muschi, pastrama, sunca), afumaturi (rasol, costita), rulade si sunca, pasta de mici si carne tocata, sortimente de salamuri,  carnati si parizer. Fierte, uscate, afumate sau dublu afumate, asezonate cu plante decorative, aromatice sau condimente specifice, produsele Killer au gust inconfundabil.

Norbliss Health Solution aprovizioneaza magazinul "Produs in Bucovina" din Iulius Mall Cluj de trei ori pe saptamana, iar in weekend-uri va suplimenta cantitatea de "mititei de Horodnic" si carnaciori proaspeti de gratar pentru a completa farmecul iesirilor in aer liber ale transilvanenilor.

"Produs in Bucovina" ofera variatele sortimente alimentare la preturi speciale, iar clientii se pot convinge de calitate gustand oricare dintre preparate.

Comentarii Facebook