Miercuri 24 Aprilie

Boc a venit la Cluj pentru a pregati investitiile Bosch si Delonghi VIDEO


Presedintele PDL Cluj, Emil Boc, petrece sarbatorile de Pasti la Cluj si a convocat o sedinta de partid pentru a vedea care este stadiul investitiilor Bosch si Delonghi.

"Cea mai importanta tema pe care am discutat-o astazi e legata de investiile din judetul Cluj. M-am consultat cu colegii de la Consiliul Judetean si de la Primarie pentru cele doua investiii care urmeaza sa vina aci. Ma refer la Bosch si la Delonghi. Impreuna cu parlamentarii de Cluj si cu colegii din administtratia locala am stabilit graficul, astfel incat sa ne asiguram ca in perioada imediat urmatoare cele doua investitii sa se deruleze.

Sunt doi factori importanti pentru inceperea investitiilor la Cluj, Bosch si Delonghi. In primul rand, acordarea ajutorului de stat de la Ministerul Finantelor, unde impreuna cu parlamentarii de Cluj si cu prefectul judetului o sa ne asiguram ca acest lucru se va realizata, intrucat documentatia este intr-o faza avansata.

In al doilea rand, pentru a pune la punct ultimele detalii locale, astfel incat cele doua semnale extrem de importante pentru continuarea investitiilor in municipiu si in judet sa fie realizate. Aceasta a fost tema principala de discutie. Nu va ascundem ca am discutat si probleme care tin de pregatirea partidului pentru alegeri", a declarat Emil Boc.

 

Boc, glumind despre candidatura la Primaria Cluj-Napoca: E pe aici prin sala candidatul. Obtinem cel putin 25% la locale VIDEO

Comentarii Facebook