Duminica 5 Februarie

Primul magazin al brandului american Kiehl's din afara Capitalei s-a deschis la Iulius Mall Cluj (P)Recent, în oferta de shopping de la Iulius Mall Cluj s-a adăugat Kiehl’s, farmacia și compania creatoare de produse de calitate superioară de îngrijire a pielii și a părului din New York. Magazinul de la parterul Iulius Mall Cluj este primul deschis în afara Capitalei, iar următoarea inaugurare va fi în ansamblul Palas Iași, primul proiect de tip mixed-use din portofoliul companiei IULIUS.

Brandul Kiehl`s are la bază o moștenire de peste 165 de ani în cercetarea ingredientelor și testarea formulelor, oferind clienților produse profesionale de o calitate superioară pentru îngrijirea pielii și a părului. Clienții găsesc în magazinul Kiehl`s din Iulius Mall Cluj creme, seruri și măști pentru față, unghii, corp și păr, destinate atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor. Obiectivul Kiehl`s este de a oferi consiliere clienților într-un mediu atent, educațional, pentru a le pune la dispoziție produsele de îngrijire a pielii testate și confirmate, realizate din ingrediente naturale, cu proprietăți multiple și beneficii în remediul unor afecțiuni.

Magazinul Kiehl`s din Iulius Mall Cluj își întâmpină clienții cu o estetică aparte, similară farmaciilor de tip colonial, în care sunt prezente elemente ce fac referire la rădăcinile new-yorkeze ale companiei. Fiecare specialist al pielii Kiehl`s cunoaște în detaliu tehnicile serviciilor companiei și a fost instruit nu doar cu privire la ingredientele din formule, ci deține cunoștințele pentru a prescrie tratamente specifice și rutine de îngrijire.

Kiehl`s se diferențiază atât prin calitatea superioară a produselor, cât și prin inițiativa „testează înainte să cumperi”, conceptualizată inițial acum mai bine de 92 ani, în magazinul original din East Village. Mai exact, clienții pot beneficia de consultații gratuite a tenului, în baza cărora se fac recomandări personalizate și li se oferă eșantioane de produse adaptate nevoilor lor.

Comentarii Facebook