Păreri? Sunteți de acord cu un mare proiect imobiliar cu 25 de blocuri de 9 etaje in Baciu, pe o suprafata de 15,5 hectare


Un proiect imobiliar megalomanic din Baciu va ajunge pe masa Comisiei de urbanism a Consiliului Județean Cluj. Vorbim despre 25 de blocuri pe un teren de 15,5 hectare la limita dintre Cluj-Napoca și Baciu. Care va fi presiunea asupra traficului și așa infernal?

Constructorul care propune mega proiectul este Bio Green House (BGH). Asociații BGH sunt Ion Susan (80%) și Alexandra Ranta (20%), o firmă cu o cifră de afaceri de 4,1 milioane de lei și un profit net de 1 milion de lei.

Cele 25 de blocuri au maxim nouă etaje, dar vor pune mare presiune pe trafic. Ieșirea se va face în strada Valea Seaca, de unde traficul se va vărsa în Calea Baciului, în zona Petrom, scrie Media9.ro. Zona este și acum extrem de aglomerată, iar alte sute de apartamente nu vor face lucrurile mai bune.

Constructorul promite că va realiza un sens giratoriu la accesul în drumul principal, dar și drumuri prin interiorul proiectului imobiliar.

Comentarii Facebook